Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Airties rt-104 modem kullanıyorum, ne zaman görseli bol sitelere girsem(gazete siteleri,ntvspor,hepsiburda vb.) ağ bağlantım kopup hemen bağlanıyor.Bu dediklerim 2-3 sn de oluyo.Bunun bi çözümü varmı beyler yoksa bizim modemmi ayvayı yedi.Gerçi bu sorun modemi aldı alalı var
Mesaj tarihi:
net direk kopuyomu yoksa sanki durmuş gibi yavaşlayıp/donup hemen çalışmaya devam mı ediyor? 2. Bahsettiğim durum son 1 haftadır bende mevcut henüz nedenini çıkaramadım bende emektar rt 101 airties kullanıyorum artık üretimi bile yok :d
Mesaj tarihi:
ya bi siteye girince şu saatin yanındaki bağlantı ikonunda ağ kablosu takılı değil ve ağ bağlantısı bağlandı hemen ard arda yazıyo.sanki bağlantı kopmamış donmuş gibi.bide şunu fark ettim aynı siteye pcyi kapamadan tekrar girdimmi bişey olmuyo, yani sadece ilk girişte olan bi sorun bu.modemi resetledik de durum gene aynı
Mesaj tarihi:
oha aynisi oluyo bendede teorim su yonde baglanti hizini cok zorladiginda atiyor heralde modem, eskiden olmamasi suan olmasida sevgili ttnetle alakali bi durum heralde
Mesaj tarihi:
Arıza kaydı bıraktım download açıp download hızım bi anda 0 a inip çıkarken vs takip ettiler hiçbir sorun tespit edilemedi, browserda 4-5 tab açınca sadece 1 inin açılması kalanın açılmaması durumundada bir sorun gözükmüyordu hatta değerleriniz çok iyi felan dediler :) Adsl hattımı 0dan tekrardan tanıttılar felan ama yok yani sorun geçmedi. Sanırım hiç yapmak istemediğim şey olan format işlemini yapıp sorunun taramalarda çıkmayan bir virüs vs olma ihtimaline bakıcam :(
  • Yeni Oluştur...