Mccoys Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Merhabalar Ben daha önce osi'de oynuyordum. Tekrar başlıyorum. Bir kaç sorum var yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim. Daha önceki karakterimi Stygian Abyss versiyonuna taşıyabiliyormuyum. Ben oyunu The Eigth Age aldığım paketle oynuyorum yani ML bile değil. Stygian Abyss i nereden satın alabilirim ? D&R 'da falan satılıyor mu ? İlla internetden mi alacağız ? İndirmem mümkün mü ? Ne tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 herkes ml ye yükseltildi. ml den sonra stygian abyss ve high seas adında iki paket daha çıktı. satın almak için http://www.uogamecodes.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mccoys Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Peki bu paketleri alsam, yeni bir acclamı oynuyorum yoksa eski accum ile giriş yapabiliyormuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Eski account un ile , uo account management e gireceksin , orda gözükür zaten hangi paketleri almısın neler acık neler kapalı , ona göre mevcut acc 'N ile paketlerin kapsadıgı dancınlara girebilir paket içeriğindeki itemleri felan kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mccoys Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yani ben Stygnn Abyssi satın alsam direk olarak hepsi açılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar