aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bize ne arkadasim senin kiz arkindan, ne demek istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 diyorum ki fenerbahce basket takımını destekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 cok kufre yatkinim su an, ustume gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bu fotograflar bence hiçbirşey savcı bunlara güvenip içeri almaz bu kadar adamı kesin çok daha ciddi telefon görüşmeleri ve kamera kayıtları mevcut.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 şu Cleave'den bir hit'de sinan engin alsa ne şukela olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 giresunspordan cikar bi olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 theCio said: Bu fotograflar bence hiçbirşey savcı bunlara güvenip içeri almaz bu kadar adamı kesin çok daha ciddi telefon görüşmeleri ve kamera kayıtları mevcut..ben de buna yakin dusunuyorum. O foto ve dinlemeler yetersiz kalir delil olarak. Ama madem satin aldik, musa aydin ile ugur ucar nicin disarida? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 balon said: @calimero: yıldırım demirören ,aziz yıldırım ya da adnan polat çok mübarek şahsiyetler ya .paraları yok güç alacak. sedat peker o kadar abarttığın bir mafya değil,bu kadarını söylemek isterim .gücü vardır ,ama bir yere kadar. calimero said: DeathLord said: calimero said: Edik: @balon neyi yapmazlar abi. Başkanları Sedat Peker'in kayınçosu, ayrıca kendisi de mafya. Ha mafya işlemez mi diyosun. Bi örnek vereyim o zaman. Giresunspor u aldı mı öyle bişey Sedat Peker, sonuncuydu o zamanlar. Neyse burada eskiden Giresunspor da oynayan arkadaşlar var. Telefon geldi ne kadar paranız varsa bize basın bu maçı alamazsak topuklarımıza sıkacaklar diye. Aynı gün burada (kıbrıs) bütün bet salonlarında listeden çıkarıldı o maç. Bi tane gerizekalı bet salonu haberi alamamış heralde arkadaşlar ara tara onu buldular bastılar aldılar parayı. Deplasmanda ilk üçten birini yenmişlerdi... hee okeey. Son 10 haftasını incele bi bakalım Giresun un o zaman da heee okey mi diceksin yoksa ulan bu herifler niye hep tepedekileri yenip en sonunculara yeniliyo mu dicen. lol ya... bu da burada dursun her ne kadar patlasa da arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 o diil de, tffnin elinde bomba var simdi. Yargi tabi ki 2 3 yil surecek, o yuzden tffnin karar vermesi gerekiyor. Dusurse, fbliler hakli olarak ortada yargi karari yokken noluyo dicek, dusmese diger takimlar bariz dusecek iste fener, niye dusurmuyonuz dicek. Ha bi de diyelim dusurdu, daha sonra ts de eklendi sorusturmaya o zaman sicis lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ondan önce 15'inde UEFA listesi var... Şapta bağdaş kurmuş federasyon. Nereye tükürse facial hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 evet, federasyon bisey yapmaz da uefa vurur azina fenerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ergenekol olayları gibi olaylar yani fotoğraflar,telefon konuşamaları,yazışmalar basına veriliyor... Gün itibariyle (kimse roman yazmıyorsa) Aziz Yıldırım hapı yuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bir soru, fb lig'ten düşürülürse Digiturk patlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Juve patladığında Sky sports nasıl patlamadıysa Digiturk de patlamaz. Koskoca Memedeminkaramemedten bahsediyorsun Digiturk derken... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aquila said: evet, federasyon bisey yapmaz da uefa vurur azina fenerin. uefa vurucak... federasyon bişey yapmıcak ha yuh derim böyle ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 simdiye kadar demedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dedim de unuttum bi an demokrasi falan geldi ya ülkeye %50 falan ne bileyimö bişeyler değişiyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 İlk 15 kişi adliyeye sevk edilmiş şu anda. Kim var kim yok 15 kişi arasında belli değil şimdilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 federasyon düşürmeme gibi bir karar alamaz,feneri düşme olayından anca meclis kurtarabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 meclis mi abi şakamısınız o takım düşmezse uefa nasıl bir tavır alır bize ? yıllarca avrupa göremeyiz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 15 kişi arasında Mehmet Yıldız, Olgun Peker, Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş ve Diyarbakır spor eski başkanı Adnan Yakut paket adliyeye. 8 kişi daha kalmış adliyeye gönderilecekler arasında... Toplam 23 kişinin sorgusu bitmiş emniyette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fenerliler nasıl ağlıyor sosyal platformlarda, şike şike şampiyon olduk onu bunu yendik falan diye. Daha yargı süreci devam ederken bide ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Medyaya delillerin bir kısmı servis ediliyor ki tepki oluşmasın,bu adamları neden içerde tuttukları biraz da olsa görünsün istiyorlar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 zaten sevmiyodum aziz yıldırım'ı oncedende. amatör branşlarda başarı geldi, tesisleşildi falan hikaye. herhangi bir başkan olsa biraz para ayırsa amatör branşlara ztn başarı gelir belli bi yere kadar. tesisleşmede tamamen inşaatçı olmasından kaynaklanan bi artı. şu takım küme düşerse aziz yıldırım'ın pisliği yüzünden düşücek. bugun bi yazı okudum ilk paragrafı şoyle: "Diyelim ki... Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin başkanı. Alex de teknik direktör. Fenerbahçe yine bu sezonki gibi ikinci yarıda coşarak 82 puanla şampiyon oluyor. Ve yine dünkü gibi başkan, yöneticiler şike yapmak ve teşvik primi vermekten dolayı gözaltına alınıyor... Böyle bir durumda en ağır tepkiyi koyan ben olurdum... Çünkü ikisine de sonuna kadar güveniyorum. Bu olay güven ve inanç meselesi... Tamam, %0.001 gibi bir acaba payı kalırdı aklımda ama dün Kadıköy'de stadın önünde yapılan protesto yürüyüşüne kocaman bayrağımı alıp koştura koştura giderdim... Sayfalarca yazı yazardım durumla ilgili. " aziz yıldırım'ın pisliğini temizlemek çok zaman alıcak. ben takımım bank asya'yada düşse desteklerim ama takımım bu düşüşe ve küçülmeye nası tepki verir o belli değil. ne kadar zaman sürer tekrar toparlanmak merak içindeyim. muhtemelen aziz yıldırım ve onun düşüncesindeki aptallar yüzünden en az 6 7 senesi çöpe gidicek bu takımın. tabi bu küçülmeden o çok övdüğümüz amatör şubelerde etkilenecek. sonuçta fenerbahçe ne kadar herşeyi desteklesede futbol takımı ne kadar büyükse fenerbahçede okadar büyük olur. aynı yazının 2. paragrafıda şoyle başlıyo: "Uzatmaya gerek yok. Tek bir soru Fenerbahçeli arkadaşlara... Bu olayın gündeme gelmediğini varsayalım. 13.5 yıldır Fenerbahçe başkanı olan Aziz Yıldırım'ı artık futbolla fazla ilgisi olmayan insanlar bile iyi tanıyor. Aziz Yıldırım'ın iyi bir insan olduğuna inanıyor musunuz? İnanıyorum diyenle tartışacak bir şey yok. Ama ben hiç de öyle düşünmüyorum. Aykut Kocaman ve Alex Fenerbahçe'nin nasıl temiz, iyi yüzüyse, Aziz Yıldırım da Fenerbahçe'nin kötü ve kirli yüzüdür." ben hala daha şike yapıldığına inanmıyorum geçen sene. işin içinde teşvik primi olduğu yavaş yavaş kesinleşiyo gibi zaten. beni en çok endişelendiren şeyde bunun boylece kalması. eski olaylar araştırılamadığı için kanunen kabak bizim başımıza patladı gibi gozukuyo olabilir. artık burdan sonra onemli olan ilerki seneler. eğer ilerki senelerde yine boyle şeyler olur ama bu gibi operasyonlar olupta temizlenmezse işte ozmn gerçekten kabak bizim başımıza patlamış olur. yine yazıdan bir parça: "Tek isteğim, tertemiz Fenerbahçe. Yahu çok mu şey istiyorum?" yazının şu son bolumunede gonulden katılıyorum ama bi yandanda geçen sene canla başla mucadele eden bu olaylarla alakası olmayan futbolculara uzuluyorum. alex'e, volkan'a, gg'e, topuz'a, niang'a üzülüyorum. yazının son parçası: "Son olarak... İstediğim Fenerbahçe'ye kavuşabilmem için Aziz Yıldırım ve saz arkadaşlarının Fenerbahçe'den uzaklaşması gerekiyordu... Bu şekilde olmasını hiç istemezdim fakat uzun vadede Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler karlı çıkacağından/mutlu olacağından, sevindim bile diyebilirim ve dünden beri yüzümde şapşal bir ifade var." yazının linki: http://www.scugnizzi.org/2011/07/dunden-beri-icimden-gecenler.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Baştan beri takip ediyorum da başlığı, en başta atarlanan, rage e giren, saçmalayan fenerli arkadaşların, son sayfalara doğru çark etmesi, hatta ortadan kaybolmalarını görmek çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar