Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 2 saattir f5 liyorum antuyu, uyumam lazım of kapatamıyorum cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 atsızcılar,antudan çok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Sorieno said: "Fenerium satışlarının GS Store dan az olacağını söylemen ayrı bir eğlence oldu açıkçası. Galatasarayın şampiyon olduğu sezon bile 2 kat ciro elde eden Fenerium'da bilmem bilirmisin her hafta yeni ürünler satışa sunulur ve büyük çoğunluğu tükenir hani bilmediğini varsayarak söyledim. " Söyler misin Store ve Fenerium cirolarını, öyle osuruktan teyyare ezbere konuşma. "Ayrıca stadyum gelirlerinizi paylaştığınızıda hatırlatmak isterim" Böyle bir şey yok. Stadyum geliri paylaşılmıyor, alınan reklamlardan 10% pay veriliyor, bu da 2 milyon dolar civarında bir şey. Yine ezbere, osuruktan argümanlar. "Kombinelere gelince yeni stad uğruna bi heyecanla geçen senenin ortasında 1.5 seneliğine sattığınız kombinelerle ekstra bu senenin kombineleri eklendiğinde 20k gibi bir kombine satışı var" Geçen sene 35000 kombine satıldı Arena'da. Böyle saçma sapan boş boş konuşup "hahrahrhahrahrha" diye mastürbasyon yapan tipik bir antu temsilcisisin. Bitin artık. FENERBAHÇE TEKSTİLDE DE EZELİ RAKİBİNE FARK ATTI ....................."Galatasaray Store'ların 2010 cirosu 18 milyon TL, Feneriumların ise 62 milyon TL civarındadır" ........ Fenerbahçe Kaç Kombine Sattı Sarı lacivertli kulüp kombine rekoru kırdı.Fenerbahçeli taraftarlar kombinelere adeta hücum etti. Rekor 29 binle 2008’de Zico dönemindeydi. Şimdi ise bu rakam 30 bine ulaştı (15 gün öncenin haberi şu an kale arkası tribünler hariç sadece birkaçyüz kombine kaldı rakam yaklaşık 32.000) Galatasaray kaç kombine sattı ve belli başlı kombinasyonları google da denememe ramen (sizde deneyebilirsiniz) google arama motoru en üst 3 link Fenerbahça sattığı kombine haberleri olmakla beraber ordaki Galatasaray yazısınıda algılayıp sitedeki Gokhan Zan'ın galatasarayla sözleşme imzalamasından bahsediyor ve o tür haberler çıkıyor fakat en sonunda tribündergi adlı sitede bulduğum haberde Galatasarayın 23.000 kombine sattığı yazıyor geçen sezondan bu sezona yansıyan ve bu sezon satılan Hiçbir bilgisi olmadan kendi kafasına ve rekabetteki ezikliğini dışarı vuran tipik bir ultrAslan bebesi gibisin bit artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 konu futbolda yolsuzluk sorusturmasi deil miydi yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 aquila said: konu futbolda yolsuzluk sorusturmasi deil miydi yav?Arkadaş iddialaştıda benle biraz Aziz Yıldırımın başarısına gidip buraya geldi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sen de daha da uzatiim dedin yani, aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 aziz yıldırım tutuklanmış, fenerliler yine gs'a karşı başarılarından konuşuyor dfsdfs. olm lig düşçeniz hala bizimle derdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tutuklanmadı? göz altında sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 allah söyletti dfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 dinimiz amin! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Aziz'i gözaltına aldılarsa kesin birşey vardır, yoksa kolay değil öyle 3 büyük kulübün başkanını gözaltına almak bu ülkede. Savcı peşini bırakmaz inşallah, Calciopoli'de olduğu gibi bu işe karışan takımlar büyük cezalar alır da ibret olur diğer takımlara. Yazık, koskoca Fenerbahçe'nin düştüğü duruma bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 mokoko said: en komiğide son saniyelerinde bile gol arayan, hatta maç 4 3'ken son saniyedeki kornere kalecisiyle çıkan sivasın suçlanması. en fazla trabzondan teşvik aldı diye suçlanır sivas. ha bunun dışında antep trabzon maçının incelenmemesi baya komik olur bu kadar olay olurken. ama olay tabi yeni federasyondan mutlu olmayan trabzonun ağzına bir parmak bal çalmak işte. ben hiçbişi çıkıcağını zannetmiyorum. o maçta mecnun abi birine tribünde eliyle 4 işareti yaparken fotoğrafı çekildi maçtan sonra gazeteciler sorduğunda ne bilim elimi salladım öyle gözükmüş belki skoru bilmişimdir filan dedi yani sivaslı korcan ve mecnun fb ye maçı satmak şüphesi ile gözaltına alındılar ts den teşfik primi almakla ilgili değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Su kulup baskanlarını da ilah haline getirdiniz ya ne diyim. Kolay degilmis onları gozaltına almak. Nah degil. Aziz kim lan, Unal kim? Yeter ki gozaltına alınmak istensin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 7.sampiyonlugumuz hayirli ugurlu olsun. Daha neler neler var takibe takilan. Trabzonun Besiktasin ve Galatasarayinda basi yanacak merak etmeyin. Ayrica olan bitmistir Aziz hapisten falan cikamaz bu saatten sonra...digerleride oyle. Fener 2-3 sezon sonra ikinci ligde. Hic bosuna umutlanmayin...eldeki kayitlar oyle boyle degil. Benim merak ettigim bu sene dagitilan para nolacak? Trabzon Fenerden o parayi alabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 aziz yıldırımı hastaneye kaldırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 İlahlıkla ne alakası var. Türkiye'de güç sahibi insanlar bunlar. Her güç sahibi insana yaptırım uygulanması kolay olmadığı gibi bu insanlara da yaptırımda bulunmak için elinde bazı deliller olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 toggie said: Su kulup baskanlarını da ilah haline getirdiniz ya ne diyim. Kolay degilmis onları gozaltına almak. Nah degil. Aziz kim lan, Unal kim? Yeter ki gozaltına alınmak istensin yani. Yürekli bir savcı olması lazım, kukla savcılar yapamaz o işi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 telefon kayitlarini dinlettiler herhalde azize hastaneye kaldirilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 İddaalar doğru herhalde ki bu kadar büyüdü ve dahada büyüyor fenerin canı çok yanacak gibi... Eğer doğru ise zaten yapanlar sürünsün hangi adam hangi takım olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18166547.asp?gid=381 bu herifte basımıza bela olacak gibi. bunu sormuslar zaten klupteki arama icin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ibrahim akını almadık, üstüne adam kupa maçında oynayıp bize gol attı yani :) En kötü ihtimalle serdar adalı'nın başı yanar. beşiktaş'ın şike yapmış olması gibi bi durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hürriyet fenerbahçenin götünü kurtarmayamı çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 elbette lan. ben hürriyet ile maçta karşılaştım. bildiğin fenerbahçeli. kendine bi koltuk almış, orada oturuyordu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 oh wait! gerçi gazete cansız bi nesne olduğundan sanırım sahibi gazeteyi oraya koymuştur. tüh be.. neyse.. başka komplo teorilerim de var. area 52-53 falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 THARKAS said: 7.sampiyonlugumuz hayirli ugurlu olsun. Daha neler neler var takibe takilan. Trabzonun Besiktasin ve Galatasarayinda basi yanacak merak etmeyin. Ayrica olan bitmistir Aziz hapisten falan cikamaz bu saatten sonra...digerleride oyle. Fener 2-3 sezon sonra ikinci ligde. Hic bosuna umutlanmayin...eldeki kayitlar oyle boyle degil. Benim merak ettigim bu sene dagitilan para nolacak? Trabzon Fenerden o parayi alabilecek mi?tharkas'in boyle iddiali konustugunu gorunce su mesaj geliyor aklima: THARKAS said: selcuk zaten istabula gitmek isteseydi onceden gidebilirdi biz almaya calistigimizda fenerde ugrasiyordu ve en yakin arkadasi burak ikna etmek icin elinden geleni yapmisti selcuk gene trabzonu tercih etti ve dogru yapti. fenerde olsa oynayamayacakti ve boyle parlayamayacakti. selcuk cok duzgun bir insan komplexsiz biraz icine kapanik ve isin guzel tarafi sozlesmesi sezon sonunda degil aralikta bitiyor. yil sonunda bitse birde selcuk karakterinde biri olmasa gs falan alabilir diyecemde yok imkansiz. kendisi soyledi hazir olunca avrupaya gidecegim diye. insallah boyle gelismeye devam eder bizde saglam bir bonservis parasi aliriz. THARKAS said: BulletRide said: THARKAS said: selcukun sezon sonu degil aralikta bonservisi elinde. ama ts de kalacak kendiside acikladi hic bir yere gitmiyorum diye... gs alamaz...zaten akli basinda kimse sampiyon olacak takimdan 12.siradaki takima gitmez. muhtemelen sozlesmesinde 10 milyon getiren alir tarzi bir madde olacak. onuruda 12 milyon falan vermeden kimse alamaz daha 22 yasinda 5 sene sonra dunya capida bir kaleci olacagi kesin... o da hayal gs icin. onurla selcuk tsnin en onemli adamlari liderleri. gsde onlari alacak para yok. size satsak satsak ceyhunu satariz burak yilmazi ve umut bulutuda alabilirsiniz cale alanzinho falanda olabilir. digerleri sadece avrupaya gidebilir. Ogün ve Abdullah için de böyle diyordunuz zamanında, çok büyük konuşuyorsunuz sonra bu adamlar gidince el sallıyorsunuz. Selçuk ve Ceyhun devre arasında, olmadı sezon sonunda Galatasaray'da. hadi girelim iddaya? said: BulletRide said: Selçuk İnan zaten Galatasaraylı, Manisa döneminde sözü var. Bu sezon muhtemelen yerli transferde devre arasında Ts'den Selçuk Es-Es'ten Sezer alınacak eski Manisa tayfası, Ufuk twitterda falan yazmıştı, her yerde muhabbeti var bilinen bir gerçek bu, tek taş koyacak engel Trabzon'un şampiyonluğa oynaması oldu. Ben büyük ihtimal diyorum, siz kesin kalcak diyorsunuz neyin inadı bu arkadaşım? Bir hata payı bırakın, ikinci devre olur da parçalı formayla görürseniz çok hayal kırıklığı yaratmaz on sozlesme imzalandi cunku selcukla 2.5 yillik. secim kozu olarak aralik bekleniyor. alacagi para bile belli adamin. bir mucize olmasi lazim baska takima gitmesi icin. benim hata payim gsye transfer olacak diyenin hata payindan daha dusuk oldugu icin idddaya girerim diyorum zaten maddi manevi. tharkas'a guvenerek dava duser diyorum yarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar