küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fizban said: küheylan'ın yazdığı liste eksik mecnur odyakmaz var asıl soruşturmada çetebaşı şeklinde. engin ipekoğlu flaan da vardı. bi de kulüp hadi nese de, stad binası ne lan ? ne bulacaksınız stadda şikeye dair. doğrdur, Tribün Dergi'den aldım ben de zaten. Bundan daha fazla kişi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Tv'nin stadda ofis var ondan abi, Bu arada Sivas kalecisi konusunda birimizin şüphesi varmiydi maçtan sonra birde telefon konuşması falan yakalandıysa. Hani Aziz Yıldırım'ı hicbirsey yokken sabah 7 de evinden almak yemez. Bir çıkarsa taraftarı üstlerine salar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mecnun var zaten abi o listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Sivas başkanı hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 gözaltına alınan sabri sarıoğlu ifadesini vermeye istanbl emiyet müdürlüğü yerine halıcıoğlu askerlik şubesine gidince olanlar oldu. askerliğini yapmadığı söylenilen sabri'nin sahalara ikinci sezon dönmesi bekleniyor. sabri'nin ben askerliğimi yanlışlıkla başkası adına yapmışım sanırım dediği de iddialar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yanlış yazmışım, mecnur diye eski futbolcu vardı ondan bahsediyordum ben. hani şu uyuşturucuya falan da bulaşan. o değil de, şimdi soruşturma bitecek. aziz yıldırım ve fb'liler hakkında hiçbir delil dahi olmayacak. düşecek. ondan sonra "EAAA İŞTE ŞİKECİ OLDUĞUNUZ KANITLANDI................." diyeceksiniz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Szasstam said: Tv'nin stadda ofis var ondan abi, Bu arada Sivas kalecisi konusunda birimizin şüphesi varmiydi maçtan sonra birde telefon konuşması falan yakalandıysa. Hani Aziz Yıldırım'ı hicbirsey yokken sabah 7 de evinden almak yemez. Bir çıkarsa taraftarı üstlerine salar CHALLENGE ACCEPTED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 dasaaa said: gözaltına alınan sabri sarıoğlu ifadesini vermeye istanbl emiyet müdürlüğü yerine halıcıoğlu askerlik şubesine gidince olanlar oldu. askerliğini yapmadığı söylenilen sabri'nin sahalara ikinci sezon dönmesi bekleniyor. sabri'nin ben askerliğimi yanlışlıkla başkası adına yapmışım sanırım dediği de iddialar arasında. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 calciopoli dönse, fener düşse şöyle, bütün sene ağızlarından düşmeyen HEAUEHUAEH BANKASYA HAUEHUAEHUAE laflarını quotelasak NE SEVİNİRİM. de, olmaz birşey, yaptılarsa da örtbas ederler zaten. akıllı adamdır aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fizban said: yanlış yazmışım, mecnur diye eski futbolcu vardı ondan bahsediyordum ben. hani şu uyuşturucuya falan da bulaşan. o değil de, şimdi soruşturma bitecek. aziz yıldırım ve fb'liler hakkında hiçbir delil dahi olmayacak. düşecek. ondan sonra "EAAA İŞTE ŞİKECİ OLDUĞUNUZ KANITLANDI................." diyeceksiniz lol.e belli zaten bişiler olduğu. sabah sabah koca kulüp başkanını boş yere almazlar yoksa. bari bişi yok demeyin. ha delil yetersizliğinden bişi olmaz muhtemelen ama hiç olmazsa bu şampiyonluğun şikeyle geldiğinden emin olmuş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ha bi de siz inandınız yani 16 maç mı ne üst üste kazanabileceğinize heheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 |Joker| said: tüm kuyruk acısı yaşayanları tek bir başlıkta toplamışlar. son mesajdan sonra şunu quote'lıyasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Sivasspor-Fenerbahçe Fenerbahçe-Eskişehir Fenerbahçe-Karabük bu maçları zaten normal insan bile izlese bişey olduğunu anlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fizban said: yanlış yazmışım, mecnur diye eski futbolcu vardı ondan bahsediyordum ben. hani şu uyuşturucuya falan da bulaşan. o değil de, şimdi soruşturma bitecek. aziz yıldırım ve fb'liler hakkında hiçbir delil dahi olmayacak. düşecek. ondan sonra "EAAA İŞTE ŞİKECİ OLDUĞUNUZ KANITLANDI................." diyeceksiniz lol. kanıtlanmasa da farketmez. her pisligin icinden emre'nin aziz'in ismi cıkıyor. ille tutuklanmasına ya da delil bulunmasına gerek yok. adlarının sikeye bulasması, gozaltına alınması bile temiz olmadıklarının gostergesi. ama hukuken birsey cıkmadıkca biz ancak kendi kendimize soyleriz tabi bunu. fb'nin sampiyonlugunu sike ile kazandıgını dusunebiliriz ama bunu iddia edemeyiz. bu yapılan ilk sorusturma da degil ayrıca. daha once f. akyel mevzuları falan da dondu. iceri girip cıkanlar oldu. sorusturma bittinde fb aleyhinde hicbir sonuc cıkmayacak olsa da turk futbolunun bok icinde yuzdugu gercegini degistiremeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 birilerini gözaltına alıp ani baskınlarla kulüp binalarında vs arama yapılıyorsa bu delil olmadan olmaz bence yani çıkıp birileri şu sike yaptı dedi diye koskaca fb başkanını gözaltına almazlar yemez, mutlaka bir delil olmalı bence telefon konuşmaları olabilir gibi geliyor, malum artık cep telefonunda konuşurken bir dinleyenlere selam göndermek gerekiyor. "Fenerbahçeli yönetici Ekşioğlu'nun Antalya'daki otelinde arama yapılıyor" şu arama noktası bile ortada bazı delilerin olabileceğini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 nasıl yemez ya? kimler tutuklandı son birkac senede haberin yok herelde. fb baskanı kim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 oldun said: gs da mac satmıs diolar puahahaha Futbol ile zerre alakam yok ama ben bile supheleniyorum bundan senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 eger bunun sonunda bir sey cikmazsa aziz ortamin dibine kadar iner, sucsuz yere bu sekilde iceri almak (sucsuzsa) fenerbahceye ve adamin sahibi oldugu sirketlere cilgin zarar yaziyor an itibari ile. sucsuzlar ise (fb liyim) 2012 oynanmasin verin kupayi bize direk , hic kasmasinlar aziz birakmaz yakalarini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 direk başlığı görüp yazıyorum. beşiktaş'tan ferrari'yi de aldılar mı içeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bu ülkede koskoca generalleri içeri alıyorlar imzasız ifadelerle, fenerbahçe başkanı ne ki ? bu ülkenin hukuk sistemi zaten saçma sapan bir durumda, gidip "türkiyeyi karıştırıp hükümeti değiştirmek için osuruk bombasını milangaz tüplerine koyup fenerbahçe stadını havaya uçuracak" diye ifade versem, yıldırım demirören gözaltına alınır 3 yıl ifade vermeden kalır. ya türkiye'de yaşamıyor musunuz siz ? arama yapılması birşeyler olduğunun kanıtıymış. AHAHAHAHEHAHEAEHUAEHAUEHAUEH futbol insanları kör eder, bilirdim de; bu kadarı da çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bizim muz cumhuriyetinde "suçsuzluğu kanıtlanana kadar herkes suçludur" ilkesi uygulamada. ha amerikan filmlerinde "suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur" var sen onla karıştırmışsın. ama bu durum için bunu söylemek yersiz olur zira fenerin ak kaşık olmadığını hepimiz biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 toggie said: nasıl yemez ya? kimler tutuklandı son birkac senede haberin yok herelde. fb baskanı kim ki? ortada elle tutulur hiç bir delil yokken tutuklanmaz dedim. şu an bu adam gözaltındaysa ciddi deliller var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bak hala.. git son 1 senenin gastelerini falan okumaya başla yaşadığın ülke hakkında fikir edin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi ne yazdıgını okuyor musun sen? adam tutuklu degil zaten, gozaltında. delil olmayacagını dusunserlerdi arama yapmazlardı. delil bulabileceklerini dusundukleri icin arama yapıyorlar. delil olmasa arama yapmazlardı ne demek bi acıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 tinu pzero'nun normal cümle kuranı ya. o değil de harrykewell gelecek birazdan, ve bol noktalı böyle yazılar yazacak.......................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar