El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 başına ülker geçse nolcak abi sanki. oyunculara uzun şort zorunluluğu falan mı gelcek :) basket takımı ülkerle birleşti işte, gayet herkes destekledi kimse de bişey demedi. gelicek başkan futbola pislik karıştırmasın, abuk subuk transfer yapmasın yeter sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 EricCantona said: Tabi yaaa Pis tayyip fenerbahçe'nin başına kendi adamını geçirmek için zorla şike yaptırdı aziz'e. Komplo bunların hepsi, harcıyorlar aziz(!) gibi adam olan Aziz Yıldırım'ı. Hükümet'in çirkin oyunu bu Fenerbahçe'yi ele geçirmek için... Çık dışarı bi oksijen al spark. he gardaş ateş olmayan yerden de duman çıkmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak'ın yazdığı ne ya sdsafasf Harrykewell bile daha güzel postlar atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bu sivasta fes etmiş korcanla sözleşmeyi de şimdi klüp ceza almıcak mı acep yani neden yapıyorlar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iddianamede Aziz Yıldırım için bdp'nin kasası olduğuna dair iddialar da varmış galiba. olay baya büyük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Llama said: bu sivasta fes etmiş korcanla sözleşmeyi de şimdi klüp ceza almıcak mı acep yani neden yapıyorlar bunu klüp ceza almaz zaten sadece futbolcudan, hatta onların hakkı yenmiş oluyo öyle bi durumda ama başkan içerde diil mi asıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak said: Sparkcaster said: aziz yıldırım giderse fenerbahçenin başına tayyibin kankalarından biri gelir, bu mu istediğiniz? korktuğum bu zaten. o yüzden Aziz Başkan isminin arkasında forumda abartlığı bir dille duruyorum. Ataturkculuk soylemiye her turlu hile hurdayi yapmayi mesru kilan bir yonetimdense, tayyibin biyiklisini terci ederim. Aziz yildirimla ayni cumle icinde kullandi adam Ataturk'u ya. Yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak said: kulisle giderek ban borozanlığına dönüşüyor tekrar açıklayayım. Atatürk ismi dedelerimizin dönemini kafalarımızda ütopik bir şekilde nasıl canlandırıyorsa, bizim dönemimizi de çocuklarımızın kafasında recep tayyip erdoğan ismi canlandıracak anlatabildim mi? futbol için galatasarayın uefalı dönemini nasıl ki hagi'nin simgesel ismi canlandıracaksa, Fenerbahçe'nin kurumsal ve Cumhuriyetleşen halini de Aziz Başkan ismi simgesel olarak ifade edecek, anlatabildim mi canlar? bırak RTE'yi Akp'den betersin lan. Şimdi daha iyi anlıyorum AKP'ye oy verenlerin RTE agızlarına sıçsada,hakaret etsede niye ona oy verdiklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 El-Barto said: klüp ceza almaz zaten sadece futbolcudan, hatta onların hakkı yenmiş oluyo öyle bi durumda ama başkan içerde diil mi asıl? hayır şimdi yöneti yaparsa şikeyi klüp düşüyor futbolcu yaparsa ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak said: kulisle giderek ban borozanlığına dönüşüyor tekrar açıklayayım. Atatürk ismi dedelerimizin dönemini kafalarımızda ütopik bir şekilde nasıl canlandırıyorsa, bizim dönemimizi de çocuklarımızın kafasında recep tayyip erdoğan ismi canlandıracak anlatabildim mi? futbol için galatasarayın uefalı dönemini nasıl ki hagi'nin simgesel ismi canlandıracaksa, Fenerbahçe'nin kurumsal ve Cumhuriyetleşen halini de Aziz Başkan ismi simgesel olarak ifade edecek, anlatabildim mi canlar? sana allah akıl fikir versin, bu aziz bu olaylar çıkıp yenibahçe diye bir futbol takımı kursa bu adamlar feneri bırakıp bunu tutar. çok net yani, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 beyni ödünç almış abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aga siz hangi dünyada yaşıyorsunuz endüstriyel futbol artık.ingilizler araplara takım satmak için herşeyi yapıyor.siz hala ülker falan. fenerbahçe basket takımı ülkerle birleştide noldu.şortların boyumu uzadı erkeklern kızların. büyük klüp bu aga,amatör lig tkaımı değil para lazım para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Llama said: El-Barto said: klüp ceza almaz zaten sadece futbolcudan, hatta onların hakkı yenmiş oluyo öyle bi durumda ama başkan içerde diil mi asıl? hayır şimdi yöneti yaparsa şikeyi klüp düşüyor futbolcu yaparsa ne oluyor ? Ceza alıyor futbolcu, suçun büyüklüğüne göre yıl veya tamamen men olmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sparkcaster said: aziz yıldırım giderse fenerbahçenin başına tayyibin kankalarından biri gelir, bu mu istediğiniz? kimin gelecegi bizi ilgilendirmiyor su asamada. tayyip'in adamı gelecek diye şike yapan bir adamın kalmasına göz yumulacak değil herelde. önce bi aziz gitsin de, yerine gelecek adamı geldiği zaman tartışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 TD)Pentagram said: aga siz hangi dünyada yaşıyorsunuz endüstriyel futbol artık.ingilizler araplara takım satmak için herşeyi yapıyor.siz hala ülker falan. fenerbahçe basket takımı ülkerle birleştide noldu.şortların boyumu uzadı erkeklern kızların. büyük klüp bu aga,amatör lig tkaımı değil para lazım para Kulübün başkanı belliyken basketin başına kimin geçtiği çok önemli değil. Ayrıca ülke yavaş yavaş değişiyor, 5 sene önce öyle şeyler yapsan gelecek tepkiyle şimdi gelecek tepki aynı değil. Hem lineer hem yüzeysel düşünüyorsunuz, tehlikeyi görmüyorsunuz. Yine de Aziz'in durması için yeterli sebep yok. Kongre üyeleri adam olsunlar, tehlikeyi görsünler diye umacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bu arada Aziz'in çürük raporu gerçekmiş. http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/07/07/yildirimin-curuk-raporu-gercek-cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 @Baggio benim aklıma gelmedi abi potansiyel bi tehlike klüple ilgili. Ne yapabilir ki başkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 eğer Aziz Başkan'ın şike yaptığı kesinleşirse tarihten adı silinir zaten. hala akp tayyip deyip adamın canını sıkıyorsunuz. Aziz Başkan'ın neyine tapayım çok seviyorum ama şike yaptıysa da bir daha Fenerbahçe ile adını anmam. Fenerbahçe Cumhuriyeti rüyasını gerçekleştiren adam "şerefsiz" damgasıyla tarihteki yerini alır. ben diyorum ki bu olayın siyasi boyutu çok fena. Aziz Başkan'dan sonra gelecek isim camianın içinden çıktığı sürece sorun yok. ligden düşmek vs. önemli değil çamur at izi kalsın olayı çok kötü. tekrarlıyim suç sabitleşirse lanet olsun Aziz Başkan'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Catzee said: fenerbahçelilerin de aziz yıldırıma cephe almasına cidden bir anlam veremiyorum ben. adam aklanacak belki ama aziz bir daha klube uğramasın diyorsunuz. suçlu bile çıksa, sanki böyle çok şaşırmış gibi "aa şike yapmış terbiyesiz!" modunda gezmenin anlamını açıklar mısınız bana lütfen ya ? sanki bilmiyordunuz, ya da düzelteyim sanki hiç aklınızdan geçmedi, eski başkanların sırf böyle bir operasyon patlak vermedi diye tertemiz olduğunu mu düşünüyorsunuz mesela ? ya da aynı şeyi gs lilere bjk lilere de sorabilirim. yani eski başkanlarınızın, yönetimlerinizin %100 tertemiz olduğunu düşünen var mı ki sırf operasyon yapılmadı olay sadece söylentide kaldı diye. türkiye deki futbol bu şekilde kim bilir kaç yıldır. o yüzden "aziz fanatikliği yapmayın" falan çok saçma laflar bence. aziz yıldırım sonuçta bir sürü emek verdi, stad yapıldığında, stadın ne kadar güzel olduğu haber yapıldığında gayet gururlanmadınız mı ? ya da basketbol takımının yeni inşaatının resimleri çıktığında diğer takım taraftarlarının bile ne kadar beğendiğini gördüğünüzde böyle içiniz bir garip olmadı, kim yaptı bunları, kim kazandırdı ? başkan kimdi ? aziz yıldırım. adamın bir tane kocaman eksisi oldu/olacak belki de ama bu adamın bir sürü de artısı var arkadaş, ne bu nefret ya ? tldr okumayın uzunsa banane ya :P Oda garip zaten geriye kalan sanki herkes temizmiş gibi =) Haluk Ulusoy döneminde yoktu ki şike kanunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Baggio said: Bu arada Aziz'in çürük raporu gerçekmiş. http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/07/07/yildirimin-curuk-raporu-gercek-cikti abi en üstteki yorum: said: ADAM ÇÜRÜK TE KIZI YAŞINDAKİ BİRİ İLE NASIL EVLENDİ O GENÇ İNSANIN İHTİYAÇLARI YOKMU -TABİKİ MANEVİ İHTİYAÇLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 rte ve ttnet arena olaylarını ne çabuk unuttunuz, veya sineye çektiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak said: eğer Aziz Başkan'ın şike yaptığı kesinleşirse tarihten adı silinir zaten. hala akp tayyip deyip adamın canını sıkıyorsunuz. Aziz Başkan'ın neyine tapayım çok seviyorum ama şike yaptıysa da bir daha Fenerbahçe ile adını anmam. Fenerbahçe Cumhuriyeti rüyasını gerçekleştiren adam "şerefsiz" damgasıyla tarihteki yerini alır. ben diyorum ki bu olayın siyasi boyutu çok fena. Aziz Başkan'dan sonra gelecek isim camianın içinden çıktığı sürece sorun yok. ligden düşmek vs. önemli değil çamur at izi kalsın olayı çok kötü. tekrarlıyim suç sabitleşirse lanet olsun Aziz Başkan'a. gelişme var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 haluk ulusuy faslı, cem uzan'ın motorolayı dolandırdığı efsanesinden de büyük yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Baggio said: TD)Pentagram said: aga siz hangi dünyada yaşıyorsunuz endüstriyel futbol artık.ingilizler araplara takım satmak için herşeyi yapıyor.siz hala ülker falan. fenerbahçe basket takımı ülkerle birleştide noldu.şortların boyumu uzadı erkeklern kızların. büyük klüp bu aga,amatör lig tkaımı değil para lazım para Kulübün başkanı belliyken basketin başına kimin geçtiği çok önemli değil. Ayrıca ülke yavaş yavaş değişiyor, 5 sene önce öyle şeyler yapsan gelecek tepkiyle şimdi gelecek tepki aynı değil. Hem lineer hem yüzeysel düşünüyorsunuz, tehlikeyi görmüyorsunuz. Yine de Aziz'in durması için yeterli sebep yok. Kongre üyeleri adam olsunlar, tehlikeyi görsünler diye umacağız. 13 senedir tehlike icinizde yasamissiniz zaten. Bu sene patladi. Artik biyikli gelse ne olur, ugur dundar gelse ne olur.. Adamlar ataturkculugu kendi silahiyla vurdular bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 şimdi Fenerbahçe kesin düştü diyebilirmiyiz biraz uzak kaldım gündemden yaklaşık son 24 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar