Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

tafircan said:

beyler FB nin 100 yillik saniyla? ilgili resmi paylasamadigim icin linki gondermeye karar verdim,

http://4.bp.blogspot.com/_7KhZEwuleNk/S9x1I0f6P5I/AAAAAAAAAcI/UXdmXgWza3w/s1600/Ali%C5%9Een.jpg

ahahah
abi ne alaka ya adamın kendi özel hayatı gençliginde yanlıs yapmıs cezasını cekmis?

Amaclanan ne
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Fenerliler sevinmeli..Fenerin antipatikliğinin %60 gibi bi kısmıydı azize,o gitti..emreyle luganoyu satıp,selçuğu kiralarsanız sempatik bir takım bile olabilirsiniz :)
Şikevari eylemleri GS,BJK,TS vb takımlar da yapmıyor mu,tabii ki yapıyordur ama yakalanan Fener oldu..Bi de emenikeye çok üzüldüm.. kayığa bindirilip ülkesine geri yollanıcakmış :(
Sosyal ağlarda paylaş

peki bise sorucam,

FB kombine biletlerinin, diger kuluplerden once satisa cikmasinin nedeni acaba boyle bir olayin patlak verecegini bildikleri icin biran evvel satis yapmak miydi?

oyle veya boyle, kombine almis magdur vatandaslarimizin bank asyaya dusmesi durumunde magduriyetlerini gidermeye yonelik kulup tarafindan yururluge koyacaklari bir strateji var midir?
Sosyal ağlarda paylaş

FB-GS-BJK cekismeleri bu lig oldugundan beri ligin tadi tuzudur. Biri giderse, ki sike gibi bir sebepten, bu cooook uzun bir süre dillere düser ve süper ligten artik hayir beklemem. Sike de doping de cogu sey zaten bence bu ligde hep vardi. Sadece artik kimin tavuguna kis dendiyse olan oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

vaperon said:

sleepingdeath said:

3 Kuruşluk adamlar yüzünden itin köpeğin ağzına lokma veriyoruz.

woof!

Who let the dogs out?

Doğru diyorsun milletin ağzının salyası akıyor Fener küme düşecek diye, ben her zaman dedim varsa şike kişilere en ağır ceza verilsin düşecekse de düşsün takım. Siz sadece Fener'in şike yaptığını düşünerek çok iyi niyetli küçük çocukları oynuyorsunuz umarım noel baba ve şirinler sizi ödüllendirir. Ama yok sizgiller Ednan gilleri sonuna kadar hak ediyorsunuz 2 gün önce başkan olmuş adam bile futboldan anlamam diyor ama Efendiliğini koruyor yok hoca siz sonuna kadar hak ediyorsunuz ednanları. Neyse bu arada aferin ingilizcede biliyormuşsun umarım ingilizceni geliştirirsin zira fazla ses getirmiyor havlamaların.
Sosyal ağlarda paylaş

iksmen said:

Bjk - ibb maçında şike var deniyor

nie haberlerde BJK li hiçbir yönetici soruşturmaya dahil edilmiyor?

Serdar Adali beyefendi, sezon sonunda Ibrahim AKIN 'i transfer etmek icin kupa finalinden evvel telefon gorusmesi yapmistir, sadece iboyla degil, baskaniyla da konusmustur.

Sike iddaalarinin asli budur,
sence bu sike mi ?

kamuoyu vicdanina birakiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...