Abus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ya arkadaşlar sankim böle bir topic bir kaç gün önce açılmıştı aradım bulamadım.Varmı böle bir program?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 1) irfan view 2) acdsee'ya plugin eklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 evet ben aramıştım ve horace irfanview tavsiye etmişti hem çok az yer kaplayan bir program hem de istediğin her şeyi tek seferde yapıyor, şiddetle tavsiye ederim![signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Baya bayadır bi (2 yıl) Irfan View kullanıyorum, Mesudum mutluyum istediklerinizi yapıyor hos program[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 irfan view ı yükledim plugnleri de yukledim ama şu toplu resim boyutu değiştirme olayını açıklayabilecek bir arkadaş varmı?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Photoshop'ın Web gallery özelliğide işini görebilir [signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 20 Eylül 2004 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Abus, 20 Eylül 2004 00:12 tarihinde demiş ki: irfan view ı yükledim plugnleri de yukledim ama şu toplu resim boyutu değiştirme olayını açıklayabilecek bir arkadaş varmı? B tuşu batch işlemleri için yani topluca değiştirme, isim verme, ebat değiştirme, format değiştirme işlemleri falan için kullanılıyor zaten menüde de var batch vs vs diye (solda ana menüde) o ekrana girince her şeyi göreceksin zaten karşında, add ile istediğin dosyaları ekleyip, gerekli ayarlamaları yapıp start ile işlemi başlatıyosun ve çok çok kısa sürede hepsini hallediyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 BlackRose çok teşekkürler gelecekteki işlemlerde beni zamandan baya bi kurtarcak ama bu tpici açma nedeni olan resim düzenleme olayını elimle tek tek yapmış bulunmaktayım[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar