Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toplu Resim Boyutu Küçültme Programı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar sankim böle bir topic bir kaç gün önce açılmıştı aradım bulamadım.Varmı böle bir program?[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
evet ben aramıştım ve horace irfanview tavsiye etmişti
hem çok az yer kaplayan bir program hem de istediğin her şeyi tek seferde yapıyor, şiddetle tavsiye ederim![signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
irfan view ı yükledim plugnleri de yukledim ama şu toplu resim boyutu değiştirme olayını açıklayabilecek bir arkadaş varmı?[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
said:
Abus, 20 Eylül 2004 00:12 tarihinde demiş ki:
irfan view ı yükledim plugnleri de yukledim ama şu toplu resim boyutu değiştirme olayını açıklayabilecek bir arkadaş varmı?

B tuşu batch işlemleri için yani topluca değiştirme, isim verme, ebat değiştirme, format değiştirme işlemleri falan için kullanılıyor
zaten menüde de var batch vs vs diye (solda ana menüde)

o ekrana girince her şeyi göreceksin zaten karşında, add ile istediğin dosyaları ekleyip, gerekli ayarlamaları yapıp start ile işlemi başlatıyosun ve çok çok kısa sürede hepsini hallediyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
BlackRose çok teşekkürler gelecekteki işlemlerde beni zamandan baya bi kurtarcak ama bu tpici açma nedeni olan resim düzenleme olayını elimle tek tek yapmış bulunmaktayım[signature][hline]Love is Divine
  • Yeni Oluştur...