Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lexmark X5150

Apache

Öne çıkan mesajlar

dün gittim 5100 series lexmark x5150 aldım,tüm bağlantılarını tamamiyle taktım,bilgisayara tanıttım kartuşları,fotokopi yeridir scannerıdır hepsinin ayarları yapıldı ancak power tuşuna bastıktan sonra 'unlock scanner than press power' yazıyor ve makina tam olarak açılmıyor ve işlevselliğini kaybediyor.yardım![signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Sosyal ağlarda paylaş

sitesinde kullanım klavuzundakilerden farklı birşey yazmıyor herhangi bir telefon numarasıda göremedim yardıım[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Sosyal ağlarda paylaş

Unlock kelimesini bir ihtimal genelde printerların içinde takılı duran ve kartuş ile vs vs i birbirinden ayıran plastik ve kağıt ayırıcı için kullanmış olabilir. Yani printerın iç kısmında (elle ulaşılabilir, gözle görülebilir kısımlarında :) ) böyle beni çek diye gözlerinin içine bakan bir ok veya plastik işaret var mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...