Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 dün gittim 5100 series lexmark x5150 aldım,tüm bağlantılarını tamamiyle taktım,bilgisayara tanıttım kartuşları,fotokopi yeridir scannerıdır hepsinin ayarları yapıldı ancak power tuşuna bastıktan sonra 'unlock scanner than press power' yazıyor ve makina tam olarak açılmıyor ve işlevselliğini kaybediyor.yardım![signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 lexmark in sitesine bi goz at . belki sikca sorulan sorular da vardir . veya orda bi tel veya e mail bulursun . arayip/mail atip sorarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sitesinde kullanım klavuzundakilerden farklı birşey yazmıyor herhangi bir telefon numarasıda göremedim yardıım[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Unlock kelimesini bir ihtimal genelde printerların içinde takılı duran ve kartuş ile vs vs i birbirinden ayıran plastik ve kağıt ayırıcı için kullanmış olabilir. Yani printerın iç kısmında (elle ulaşılabilir, gözle görülebilir kısımlarında :) ) böyle beni çek diye gözlerinin içine bakan bir ok veya plastik işaret var mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Absolut, 20 Eylül 2004 18:23 tarihinde demiş ki: . Yani printerın iç kısmında (elle ulaşılabilir, gözle görülebilir kısımlarında :) ) böyle beni çek diye gözlerinin içine bakan bir ok veya plastik işaret var mı? hheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 gözlerimin icine bakan tusu bulup cektım holey cok yasa absolut :)[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar