Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 eheh bizim komşu süper evde baya ses cıktı gelmedi kimse şikayette yok bi aksam oturuyorus ark bişi dedi güldüm ama 2-3 sn ve hiç ses cıkmadı baska bişide yok oturudm kitap okuyom fln kapı caldı arklar baktılar üst komsu 190 boy arkların biri 190 dieri 170 herif ezcek ya direk 170 olanı muhattap alıyo ulan yeter yaptıgınız ses bakın ilk defa geldim busefer affettim ama 2. yi gelmem poliside cagırmam işi direk kendim hallederim dedi eahea[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: DynamicK, 20 Eylül 2004 22:46 tarihinde demiş ki: kliması,interneti(boşken laptopu bagla 600kb la download edersin) fln filan Hadi lem.. 5 ay once falan sakaryaya işten kaytarıp sefgilimin yanına gelmiştim. Uzaktan hallederim işleri dedim. Seni aradım nası yaparım die.. Sen bana Kampüsde net cafede bağlatıolar dedin.. Hiç bişiolmaz dedin. Gittim. Herif, buraya laptop bağlanmaz falan filan 2 saat dırdır etti bağlayamadım. Sonra sunucuya girip msn'imi açtım. Patrona online gözüktüm. Bide auto-message olayı var bi plugin. Onu kurdum. Anca oyle sıyırdım. Senin yüzünden patrondan azar işitcektik..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Şimdilik sadece 2 ya da 3 komşumuz var. Bir dairede üni 3. sınıf öğrencisi 2 adet ablamız, diğerinde de bir astsubay var, genç bişey, tanıştık falan iyi bir adama benziyor. Başka varsa görmedim. Zaten eskiden yurt binasıymış bizim ev (sağlam görünüyor), belki 2-3 öğr. daha gelir. Ev sahibi de alışık zaten öğrencilere. İndirim falan da yapmış. :-P İlgilenen herkese teşekkür ederim, sağolun da, bir aksilik olduğu için çarşamba gidiyorum. :-)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 hayırlı olsun. bai baii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 olm astsubay yani şakası yok canını sıkarsanız 14 lüğü kapıp sıkar ha camlarınızı aman derim :P neyse once kendine bi hatun bul oncelik 1 sonraüniyi mümüküne 6 yıldan az bi sürde tamamla (arada ben gelcem bana ev sahiplii yap) (tabi bide banada bi güzellik yap yani üni ortamlarında yani bilermiom)[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar