di Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Selamlar, Makul fiyata satabileceginiz oyun varsa fiyat vermenizi rica ediyorum. Rock Hero bundle'i aldim ben de kampanyadan lakin icindeki parcalar pek hitap etmedi bana. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 platformu yaz bari be di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ha evet. PS3 dabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Band Hero var bende aşagıda ilan var Tim , bir de belki Legends of Rock olabilir bi kac gün icinde kararsızım acmadım jelatinini duruor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Abi onu aldim zaten ve sevmedigim de o. Rock lazim metal lazim, pop ne ? Hayir hatunla kardesi bayiliyo bi de o parcalara. Kusucam az kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 sadfgdsfg aile dramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar