inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Memphis said: mufduu benim beyler I knew it !
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 oyman , pentagram fln nerede? katılmadılarmı milli takıma?
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Pentegram katılmadı sadece düzenledi, oyman diskalifiye edildi. Bu başlığın 8 sayfasında oymanın mesajı ile başlayıp, 3-4 sayfayı incelersen detaylar orda var.
Sensei Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Pentegram zaten oyuncu değil daha çok menejer statüsünde arkadaşlar. Memphis belki dalga geçmiş ama muftuu gerçekten tanıdık bir simamı değil mi cidden bilmiyoruz, iyi oyunculardan biri bizi kekliyor da olabilir du bakalım, keza turnuvadan önce kendisini tur1 vs gibi kanallarda pek görmedik tanımıyoruz. Yakında Oyuncular ile tek tek röportajlar yapıldığında detayları öğreniriz :) SLEEEEP olaya focus olamadı, yakında gösterir kendisini. Darkswarm konusuna zaten girmiycem, şaşırdım, apıştım, kaldım :P
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Sleeep ve Darkswarm'a şaşıracak bir şey yok ki. Darkswarm sadece 1 turnuvaya katıldı, onda da ilk turlarda Mufduu'ya 2-1 yenildi. Sleeep de inaktif zaten, turnuvadan turnuvaya oyuna girdi, bunun yanı sıra her roundda iyi oyuncularla karşılaştı.
Bursat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Sensei dostum mufduu gerçekten çok iyi bir oyuncu ve mutevazi bir yapısı var. Açıkcası onu bu etkinliğe ben davet ettim haberi bile yoktu. mufduu forumlara veya kanallara girmiyordu yani kendi halinde esl cuplara filan katılıyordu ki ben onu çağırana kadar. Zaten Dt klanında mufduu arkadaşımız.
Sensei Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Olsun ben onların hep tokat power yapacağını hayal ettiğimden, puanlar falan düşük kalınca beklenti yıkımına uğruyor insan :) Bu arada Pentegram'a (Mete'ye) telefon ile ulaşabilen, durumu hakkında bilgi verebilecek birisi varmı? Kayıp ilanı vermeden önce gelsin yeter artık bu kadar tatil :) Ooo Bürşat bilgiyi akıtmış sağolsun. Demekki aramıza ciddi bir oyuncu daha katıldı ne güzel :)
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 pentagramın internetinde sorun var hala arıza kaydının çözülmesini bekliyor 1-2 güne damlar, öss varken bile gayet elim sıcaktı onu takiben bikaç gün az ladder attım ondan sonra da 0 ladder attım(custom zaten atmıyorum) oyuna spartanın dediği gibi turnuvadan turnuvaya login oluyordum, çok fena bi dönemime denk geldi sonra da zaten 3. tur bile göremedim ki cidden sc2le arama bi mesafe girmişti ki turnuvalara da sırf olur da yeniden sc2 merak sardığımda takımdaki yerim hazır olsun mantığındaydım.Geri dönüyorum laddera artık.Yeniden çalışmalara başladım :)
harristhegosu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 memphis 6. account uda almisin ole soylentiler var
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sst sen hiç ses etme, ortalıkta bu kadar şike soruşturması varken yakarlar valla oymanla inyourmindin adını kırmızı yazmıslar listede sana kimbilir naparlar
Agmahan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 abi daha önce de sordum yanıt alamadım, bu tunca nerde ya???
diablozadeh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 oyman medic'in o güzel ortamına yakışmayan birkaç adamdan biriydi. zamanında da 20 yaş üstü kimse sevmezdi.hakiki bir lamerdı. fi tarihinde beşiktaş sihirde yapılan bir sc turnuvasında reel hayattadaki itici tavırlarıylada kimseyi şaşırtmamıştı. eskiden böyle değildi ladderlar fln yoktu böyle ciddiyet ama arada mh açtığıda söyleniyordu. türkiye starcraft tayfasının kalitesiz tarafıdır oyman. (sc2 ile tanıyan yeniler atlamasın fi tarihinden bahsediyorum)
sQu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 diablozadeh, senin bu "ben eski adamim bilirim" ayaklarına hastayım :) Oymanı sevmeyen bi harris var, o da habire dark templar rush yedigi için
IntoTheRain Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 diablozadeh said: oyman medic'in o güzel ortamına yakışmayan birkaç adamdan biriydi. zamanında da 20 yaş üstü kimse sevmezdi.hakiki bir lamerdı. fi tarihinde beşiktaş sihirde yapılan bir sc turnuvasında reel hayattadaki itici tavırlarıylada kimseyi şaşırtmamıştı. eskiden böyle değildi ladderlar fln yoktu böyle ciddiyet ama arada mh açtığıda söyleniyordu. türkiye starcraft tayfasının kalitesiz tarafıdır oyman. (sc2 ile tanıyan yeniler atlamasın fi tarihinden bahsediyorum) dayi sen kimsin ya sihir mihir fi tarihi bilmemne sallamısında ? nickin ne snn ?
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Agmahan said: abi daha önce de sordum yanıt alamadım, bu tunca nerde ya??? tatildeyim =P
diablozadeh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sQu said: diablozadeh, senin bu "ben eski adamim bilirim" ayaklarına hastayım :) Oymanı sevmeyen bi harris var, o da habire dark templar rush yedigi için inan veya inanma. bukadar gereksiz bişi için direnicek değilim : ) ne işim olucak eski adamım ayaklarıyla. sadece turnuvadan elenme olayını gördüm anımsadım ve paylaştım. :)
sQu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sen turnuvadan gördün ve anımsadın, ben de tanıştım ve biliyorum :) kankam değil bişey değil ama tanidiğim birisi, gayet efendi ve kişilikli bir insan. Şike bilmemne geyiğine de baya bişi yazmişlar, bugun akşam gördüm okudum, bişey yazmiyim dedim ama içinde kalmasın yaziyim. Ben normalde sc oynamış biri değildim, quake 1 oynardım hep ama sonuçta beşiktaşta genel oyuncu kitlesi Sihir cafe dediğimiz yerde toplanırdı, magic the gatheringden sc'ye, quake'e frp'ye herşeyoynanırdı. Starcraftçılarla burada tanıştım, ve birgün sc oynamaya karar verdim, yükledim girdim servera. Oyman'da beni gördü, "gel abi ben sana yardımcı oliyim, matchuplari gösteriyim build order ögren" falan fıstık konuştuk. Tabi ben başlamadan önce bir sürü replay okumuştum ve oyunu da biraz biliyordum. Saolsun Oyman da bana çok yardımcı oldu, oyun attik gösterdi anlattı yardımcı oldu. Kısacası ben starcraft oynamayı Oyman'dan ögrendim. Ha uzun süre oynamadım, niye diyecek olursanız tuttu beni harris ile maça soktu. O hafta bıraktım zaten oyunu. Burdan çıkarılacak ana fikir, Oyman yardım etmeyi seven bir insandır. Burada da inyourmind nickli arkadaşa yardımcı olmak için göstermiş şunu bunu yap demiş olabilir. Bir oyuncunun başka bir oyuncudan build order ögrenmesi, hotkeylerini kopyalaması, aynı yere aynı binaları atması, kısaca oyun sitilini kendininmiş gibi kullanması gayet normal. Basit bir örnek ile dersimizi sonlandıralım. Starcraft 1, BW daha yeni çıkmamış. Bütün protosslar ağlıyor, yahu bu zerg'i hava mapinde (adalardan oluşan Dire Straits mapi) nasıl yenecez, muta geliyo oyundan çıkıyoruz. Zileas nickli beyfendi gelip Dire Straits mapinde nasıl oynanması gerektiğini cannon/templar ve river droplar ile cümle aleme gösteriyor. Bu hikayedeki ilginç kısım ise kendisinin "Bermuda Şeytan Üçgeni" adını verdiği kısayol sistemidir. Base'inde bulunan iki Templarına 5 ve 6 kısa yollarını verip 5t6t şeklinde psi storm atarak base'ini hızlı bir şekilde koruyordu. Yani river dropa gittiğinde, mutaları kendi base'inde görünce direk 5t6t yapiyordu, çünkü templarlar işçilerin içinde duruyordu ve mutalar da hep oraya saldırıyordu. Kısacası bütün protosslar Zileasin buildini ve kısayollarını bire bir kopyaladılar. Aynı şekilde, siz iyi bir oyuncuyu izlerken hangi tuşlara neler bind ettiğine, nerelere hangi binaları kurduğuna bakmıyor musunuz? Sonuç : Oyman böyle birşey yaptı yada yapmadı gibi bir savunma içerisinde değilim. Sadece başımdan geçen bir olay ve Oyman'ın "ben yapmadım" demesi benim için geçerlidir, inanırım. Ama bu turnuvayı düzenleyen *usta ve deneyimli organizatör* dediğiniz arkadaşların aklına inyourmind'i tekrar bir maçta oynatıp apmsine, build orderina, oyun şekline bakmak gelmemiş mi acaba? Bir stream, webcam açılmasını isteseydiniz sanmıyorum ki bu arkadaş hayır desin. Yada Oymana *insan* gibi sorulsa, inyourmind tekrar maç atarken oyman size stream/webcam açıp oynamadığını gösterse daha iyi olmaz mıydı? Ha bunları niye yazdım, federasyon, sponsor, turnuva, rerererörörö diyosunuz ama oyuncu/organizatör olarak seviyenizi tekrar bir gözden geçirmeniz için yazdım. Sonra ilerde başkaları gibi WCG'ye gidip "Abi hakkımı yediler, gold attım hakem saymadı" demeyin (Fifa, gerçektir, olmuştur)
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sQu said: tanidiğim birisi, gayet efendi ve kişilikli bir insan. Saolsun Oyman da bana çok yardımcı oldu, oyun attik gösterdi anlattı yardımcı oldu. Kısacası ben starcraft oynamayı Oyman'dan ögrendim. Burdan çıkarılacak ana fikir, Oyman yardım etmeyi seven bir insandır. tanidiğim birisi, gayet efendi ve kişilikli bir insan. Saolsun Oyman da bana çok yardımcı oldu, oyun attik gösterdi anlattı yardımcı oldu. Kısacası ben warcraft oynamayı Oyman'dan ögrendim. Burdan çıkarılacak ana fikir, Oyman yardım etmeyi seven bir insandır.
diablozadeh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ego işte. gerçekten iyi değil insanı sapıttırır.
Bursat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Sleeep said: sQu said: tanidiğim birisi, gayet efendi ve kişilikli bir insan. Saolsun Oyman da bana çok yardımcı oldu, oyun attik gösterdi anlattı yardımcı oldu. Kısacası ben starcraft oynamayı Oyman'dan ögrendim. Burdan çıkarılacak ana fikir, Oyman yardım etmeyi seven bir insandır. tanidiğim birisi, gayet efendi ve kişilikli bir insan. Saolsun Oyman da bana çok yardımcı oldu, oyun attik gösterdi anlattı yardımcı oldu. Kısacası ben warcraft oynamayı Oyman'dan ögrendim. Burdan çıkarılacak ana fikir, Oyman yardım etmeyi seven bir insandır. Altına imzamı atarım. Bu olayın gerçek olmasını hala inanmak istemiyorum. Olay hakkında yorum yapmakta istemiyorum geçmiş bir konu ama Oyman yani Eren yardım sever ve karakterli bir arkadaştır. Bu güne kadar hiç bir saygısızlığını görmedim aksine desteğini görmüşümdür. Umarım bu olayı yüz yüze geldiğimizde detaylıca konuşuruz.
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 oyman iyidir ya olay tempestin yenilince tribe girmesi trolololol
Öne çıkan mesajlar