SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nedir su an satıs durumu hangisi satıldı güncellermisin bisikletle ilgileniyorum ankaradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ses sistemini almak istesem, ankaradan istanbula nasıl halledicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 kargoyla yollicam :) forumdan alanlar var benden bişeyler korkucak bişey yok yani eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 blackberyinin fotosunu göndersene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 şu koşu bandı-bisiklet-çok amaçlı ağırlık hedesinin falan fotosu olsa? hatta hepsinin fotosu olsa? ses sisteminde model falan da yazsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 pspninde koy dediği gibi hepsinin fotosunu koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi yarın eve gidiorm taşındıgım hepsinin fotosunu kesin koyuorm merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 A+ satici :D Efekt aleti aldim iggy'den alet aynı dediği gibi sorunsuz ve tertemiz çıktı. Aklında güvenle alakalı soruları olanlar silebilir. Ben kendimi atese attim İstanbul'dan önce parayı havale ettim sonra ürünü bekledim falan ama hicbir sorun çıkmadı. Çok iyi ve ilgili bir arkadaş size her türlü konuda yardımcı oluyor. Ankara dışından alışveriş yapmak isteyenler rahatlıkla güvenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bbnin fotosunu istiyoruz arkadaşım sonra açık artırma yapıcaz hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 aynen haaa,blackberry ne alemde,adam sattı herhalde ses soluk çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Herkes BB'nin peşinde sanki :D Bari güncellesen ne satıldı ne duruyor diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bb bende karışmayın alacam hihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 tablet duruyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 nikon d5000 satıldı. blackberyye benim arkadaş 230 papel verince satıldı. boss prosesörde satıldı. gerisi duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 arkadaş fotoğraf, fotoğraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bb'yi alan arkadaşının fotoğrafını da koy da yolda görürsek dalarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Alla alla ya. bbnin fotosunu koycam diye kaç gündür bikbik yaptın. Bekledik burda. Sonra sattın arkadaşa bilmemne. Ne kayserili çıktınız birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Wacom için konuşalım indirim yaparsan birde yurtdısındayım alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Chiptech said: tablet duruyor mu ya? birader nedir senin bu tablet maceran =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Rotweiler said: Alla alla ya. bbnin fotosunu koycam diye kaç gündür bikbik yaptın. Bekledik burda. Sonra sattın arkadaşa bilmemne. Ne kayserili çıktınız birader. Valla doğru diyor arkadaş ilk açıldığından beri ha bugun ha yarın diye bekledik ama neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi kayserililikle ne alakası var? 230 veren adama satacak tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 beyler vallahi baltalamak için söylemiyorum, ilk mesajdan sonrasını okumadım ama ankaradan istanbula alarak getirttiğim bisikletin kargosu 110 tl tutmuştu, şubeye teslim aras kargo, 2008 temmuz. bisiklet yeterince pahalıydı da çok ağlamamıştım. bunu göz önüne alarak karşılıklı bölüşün derim, 100+ TL fiyat isteyebilir kargo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar