Burax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 0-0 bıttı hayde hepımıze gecmıs olsun )) del bosque ne yapar bundan sonra bılmıyorum ama bence gıtmesın bız fb kadar zengın degılız haftada hoca degıstırelım[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 daha dur bıtmedı dur olum[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bıtsın bu cıle bu acı ))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bitti..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yazık ya kacar mı bu maç,offffffffffff her şey fenere yarıyo şu ligde[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ehe tartışcak bişi yok ya kavga gürültüde cıkmıcak ne acaip maç oldu böyle :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bitti 0-0 netekim[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hepimize geçmiş olsun , yine fenerle trabzona yaradı[signature][hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Yaktın bizi Hakan..[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yaşasııııııııııııııııııııııııııııııın murat şahin 1 maç gol yemeden bitirdi .... SÜPEEEEER[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yaw ben sımdı yarın okula gıtsem macı ızledım fln desem elımızden kacırdık desem yalan soglemıs mı olurum (ortamı bıraz gergınlestıreyım )))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 allah çızırtılarını versin[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Yıkıldım ya Hakan yapılır mı bu ya..[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ya yuh be yine kalenin dibinden kaçırdık. önce ronaldo sonra toraman ıskaladı inanılmaz yaa. direkt aklıma geçen sene geldi sinan mal gibi kaçırmıştı onda da. offf ki ne of nese güzel maç oldu bence. ibrahim toraman harikaydı. ali güneş de iyiydi ama eski maçlar kadar değil. ronaldo da iyiydi. eheh hepsini tek tek sayıyorum ama harbi defans uyum sağlıyor. tabi ki 5 üzerinden 4 diyebileceğimiz bir defans değilş ama eski haftalara göre çok iyiydi. ibrahim akın inanılmaz heyecanlıydı. ilerde çok daha iyi olacak inşallah. bi de ya bu takım idmanı doğru düzgün yapmıyor ya da inanılmaz bir şanssızlık var. geçen maç cordoba bu maç carew ve sergen sakatlandı. ya yuh yani cordoba carew sergen. takımın en önemli 3 futbolcusu belki de. nese geçmiş olsun. baba bosquenin arkasında durmak lazım[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Spidee, 19 Eylül 2004 20:32 tarihinde demiş ki: Mutlaka kazanmamız lazım, bütün BJKlilerle iddiaya girdim, beraberlikte bile ben kaybetmiş sayılacam :D kaybettın sanırım[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 valla hakan atsa..bjk açılır biz farka bile gidebilirdik.. neyse kızmamak lazım,o ki bize çok maç kazandırmış,bir penaltı kaçırdı diye,küsecek deiliz ya adama[signature][hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Evet pff.[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Yenilseydik bu kadar üzülmezdim, beraberliklere kılım..[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 carew en az 2 hafta yokmuş. cordoba da 3 hafta daha yok sergen daha belli değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 3 te 5 nasıl yaptı abi :lol:[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 3 maçta 5 puan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 klavye sürçmüş :) edit: biz öküzmüşüz anlamamışız :D [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 19 Eylül 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 HAGI YE BAK YA NECATIYI SAGA CEKTIKTEN SORA GS POZISYON BULAMADI BIDA TEK SUCLU HAGIDIR BU MACDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Bıktım pozisyona giremeyen Beşiktaş seyretmekten ya...[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Spidee, 19 Eylül 2004 21:55 tarihinde demiş ki: 3 te 5 nasıl yaptı abi :lol: eheh laf sokacaktın ama olmadı :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar