7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Şuan babam sayesinde emekli sandığından faydalanıyorum okuğum süre boyunca 25 yaşına kadar devam edicek neyse, şimdi ben yazın çalışmak için bi iş buldum adamlar sigorta yapıcak sigortasız çalıştırmıyolar şimdi bunlar sigorta yaparsa emekli sandığı otomatik olarak düşecek mi ? Düşüyosa geri müracat edilir mi bir şartı şurtu var mı ? Hastalığım nedeniyle sigorta kapsamı dışında olmam direk sıkıntı bilgisi olan varsa bi yardım ederse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 öğrenci olduğun sürece babandasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bildiğim kadarıyla öğrenci olduğun ve 25 yaşını doldurmadığın sürece, işten ayrıldığın takdirde tekrar baban üzerinden sigortalı olabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 çıktım işten diyelim tekrar öğrenci belgesi götürmem gerekir mi ? Okul uzak biraz elimde var öğrenci belgesi ama tarihi 3-4 ay geri kalıcak takarlarsa sıkıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Gerekir, 3 ayda bir istiyorlar bi de o belgeyi. Temmuz/Ekim/Ocak/Nisan aylarında götürürsen sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yok ya 3 ayda bir isteseler ilaçlarımı alamazdım geçen ekim'de mi ne verdim ben. Neyse sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar