Ethelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Karak Azgal serverındaki Renown Rank 92 Witch Hunter'ım satılıktır. Aslında istemeyek satıyıorum çunkü çok eğlenceli bir karakter fakat kısa süre sonra askere gidiyorum. Karakterde ihtiyacınız olan herşey var hiçbir eksiği yok.Ayrıca 4-5 tane rank 40-58 arası değişen altalrda mevcut. Ayrıntılar için ilgilenen arkadaşlar PM den irtibata geçebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crazyturkme Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 satıldımı karakter satılmadıysa fiyatını ne kadar düsünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ethelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ethelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Hayır hala satmadım.Yurt dışındaki forumlarda bir kaç tane 200€-240€teklif var.Burdan 550-600TL veya o civarda teklif gelirse satmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Bol sans.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Yurt dışından o parayı alabilecek şansın varsa saniye düşünme. Yurtiçinde o char RR 100de olsa satacağın fiyat max 300 TL'dir. yine senin bileceğin iş ben sadece fikir beyan etmek istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ethelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Karakter bugun itibarı ile istediğim rakama yakın bir fiyattan satılmıştır.Modlardan konunun silinmesini rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yurt dışına mı sattın acaba? öğrenebilir miyim :D bir de nasıl satılıyor? güven vs ortamı açısından soruyorum. para gelmeden hesap detaylarını vermezdim kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar