darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 arkadaşlar şu an hangi sw lerde türk guildi var ben sagespire da oynuyorum one night stand guildinden kimseye rastlamadım icin guild ariyorum ona göre characteri transfer edecem :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 sagespire da one nightstand dağılmıştı diye hatırlıyorum. whitefall a transfer hala var ise orada zerg hostile var ;) onları kaçırma edit: ya da yanılmıyorsam yeni başlamıştın whitefallda karakter açmaya çalış ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 29 level oldum ne yeni başlaması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 başka sw lerde yoqmu arkadaşlar düzgün bir guild guardian tarafında whitefalla transfer kapanmış blood ironda felan hiç mi yoq yapmayın yaw :S levelim 32 oldu hala guildim yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 umarım bulamazsın guild falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sanane bulurum bulmama adama bak :):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar