Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acaba balron bir fence charla kesilebilirmi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
resisting spells skili lazım,hepsi 70 suit lazım,chivalry lazım,healing lazım,olabildiğince yüksek zarar verebilmen için tactics,anatomy yüksek oranda lazım.çok iyi bir silah,yüksek hci/dci item lazım.bunların yanında kalırsa parryde fena olmaz.
Mesaj tarihi:
yaw içinden çıkan itemlar beni çok etkiledi!!!ve yediim reskilin acısını çıkarıcam:)feci bi yaratık olması sadece tamerlar tarafından kesebilmesi beni çok üzüo.bir waior neden kesemesin...yapıcam!!!azimle boşaltım sistemini çalıştıran duvarı deler denir yaa öle olcak.:)
Mesaj tarihi:
grup yaparak hunt halinde zilyon tane kesersiniz ama bir fencerin kesmesi için yakınlarında bir ankh veya resurrect edecek npc olması gerekli[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
destard level 2[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Mesaj tarihi:
Paladin ise fencer çok rahat keser. O kadar mükemmel donanıma ihtiyaçta yok.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği
"To empty your mind is to fill your grave."

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hoca bu baldron nerde acaba shadow wyverını biliyom arkı level1 de healer olarak bıraktım kestim fenc dexter çar la işte ama blaronun yerini bilemiorum tarif ederseniz yapısırım hayvana
Mesaj tarihi:
teorik olarak vur-kaç yaparak öldürebilmen lazım

bi dragonlarla başla mesela önce,sonra yavaş yavaş çıtayı arttır,neden olmasın[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız

• Yeni Oluştur...