pulkas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 balron kesebilmek için nasıl bir char lazım?(tamer hariç)bi template yaparmısınız warior için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 resisting spells skili lazım,hepsi 70 suit lazım,chivalry lazım,healing lazım,olabildiğince yüksek zarar verebilmen için tactics,anatomy yüksek oranda lazım.çok iyi bir silah,yüksek hci/dci item lazım.bunların yanında kalırsa parryde fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 tabi bunlar zor iş diyorsan,arkadan bi healer - mage lede olayı bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bumper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 o kadar yaratık kestim hala bi balronla karsılasamadım meraktan olucem nası bisey birileri tarif edebilirmi az cok:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 deamonun ucubik renklisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 slayer en sevdiğim balrondur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Bumper, 08 Eylül 2004 14:13 tarihinde demiş ki: o kadar yaratık kestim hala bi balronla karsılasamadım meraktan olucem nası bisey birileri tarif edebilirmi az cok:P bence hiç karşılaşma bile :)[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 yaw içinden çıkan itemlar beni çok etkiledi!!!ve yediim reskilin acısını çıkarıcam:)feci bi yaratık olması sadece tamerlar tarafından kesebilmesi beni çok üzüo.bir waior neden kesemesin...yapıcam!!!azimle boşaltım sistemini çalıştıran duvarı deler denir yaa öle olcak.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 geçen bi archer kesiyodu hatta ordan geçiyodum bende yardım olsun diye peaceledim adam ypama resist kasıyorum dedi o derecede artisti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Item için shadow wyrm kesmeni tavsiye ederim hem çabuk hem de gerçekten kaliteli eşyalar çıkıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 grup yaparak hunt halinde zilyon tane kesersiniz ama bir fencerin kesmesi için yakınlarında bir ankh veya resurrect edecek npc olması gerekli[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bu shadow wyrm nerde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 destard level 2[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paladin ise fencer çok rahat keser. O kadar mükemmel donanıma ihtiyaçta yok.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 dusuk magic ressit ama all 70 suit vede demon slayer katana ile kesmistim ben 110 sw paladinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serialkid Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hoca bu baldron nerde acaba shadow wyverını biliyom arkı level1 de healer olarak bıraktım kestim fenc dexter çar la işte ama blaronun yerini bilemiorum tarif ederseniz yapısırım hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 teorik olarak vur-kaç yaparak öldürebilmen lazım bi dragonlarla başla mesela önce,sonra yavaş yavaş çıtayı arttır,neden olmasın[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 eN iyisi mage le kesmek yaw Ben 50 mage 100 poile keserim en azindan ugrastirmaz[signature][hline]Arekreas [spo1=Arekreas ne yapar ]gene olmazsa kafayi yer[ /spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar