devhochi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ehüeüheühüeü[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... "AzuhauhzhUZHAUhzuHzuAHzAHUzUZAHuaHZuA" diye gülmemin kime zararı var ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sus sen gulemezsin, rozetin yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 dogmeat in dediği gibi köprü-ayı dayı olayı. neden? çünkü uygulanmaması ve hakkın aranması disiplinse sonuçlanıyor ve büyük olasılık zararlı çıkıyosunuz. ha oluyor bazen haklı çıkıyosunuz da riske girmemek lazım. bizede ard arda 3 kez okul marşı söylettiler kuvvetli çığırmıyosunuz diye, adamlar dinlemiyolar kardeşim marşı bilmiyoruz ki çığıralım:) (yani daha beterleride var) geçen cuma yaşandı bu ve kadına bunu söyledim, fırça yedim öyle diyim size...[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 haklısın kardes[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 haklısın bu ogrencılık gercekten zor :([signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 etki-tepki-yetki 3 lüsü daha doğru olur aslında:) ama hoca haksız kesinlikle bi kere şu durumda hocayı şikayet etme hakkın var!!! hoca seni dersten atamaz,yok yazamaz. savunma kağıdı vermek durumdansındır aksi halde yargısız infaza girer. savunmanı yazdıktan sonra disiplin kuruluna gidersin sonuç:yine dersten atılmazsın ve yok yazılmazsın. ne biçim okulmuş be kravat aşşağıda die adammı atılır dersten! ben ozaman okula bi gün bile gidemem hehe:-) kafalarının içlerini değiştiremeyen,dış görünüşünü değiştir.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 siz daha yeni başlıyorsunuz :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Abi dedim, yine diyorum... "Egitim hakki" diye bir hakkiniz var, dersten atip 2 saat yok yazarsa a...a s..bilirsiniz.. Velinle beraber mudure gidip "Dava aciyorum.." dediginiz anda, hoca yaninizda bitip dil dokmeye baslar.. Valla diyorum ya, oyle zkinin keyfine gore yarim gun yok yazdiramaz kimse.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Bugünde okulda 4. günümdü, uyarı aldım. Böyle modern eğitim anlayışına sçiim ben.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Hz 1'de başıma gelen birşeyi anlatayım ben de. Fransızca'dan quiz tarzı bir sınav olduk, hoca kağıtları dağıtıyor. Benim yanımdan geçerken bir baktım, birisi 91 almış. "Oha 91" dedim. "Kim 91 dedi?" (fr.ca tabii ki :)) dedi. Elimi kaldırdım. Sınıftan atıldım sonrasında :) Galiba bizim devrede siftahı ben yaptım :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 lenn arthur ne yalancı adamsın sen bea bende arthurla aynı sınıftayım baktık haco kravatlara bakıo bizde hemen düzelttük bi bu hayvnlar düzeltmedi zaten hemen göze battılar bide zaten bunlar yoq yazılmadılar hoca sadece bunları derse almadı bunlarda internet cafeye gitti( bizim okuldakine) oo ne güsel bide sikayetci oluolar zaten arthuru gördüm ikinci ders voleybol oynuodu ne biçim dersten atılmaksa bu :-P[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: canberk_666, 20 Eylül 2004 19:38 tarihinde demiş ki: lenn arthur ne yalancı adamsın sen bea bende arthurla aynı sınıftayım baktık haco kravatlara bakıo bizde hemen düzelttük bi bu hayvnlar düzeltmedi zaten hemen göze battılar bide zaten bunlar yoq yazılmadılar hoca sadece bunları derse almadı bunlarda internet cafeye gitti( bizim okuldakine) oo ne güsel bide sikayetci oluolar zaten arthuru gördüm ikinci ders voleybol oynuodu ne biçim dersten atılmaksa bu :-P mal herif sınıf başkanına sordum.yok yasdı dedi.bisde sonra müdür yardımcısının odasına gittik.ona anlattık olayı.oda beden hocasına sölemiş.hocada yasdığı yeri karalamış..bana da şey dio şaka yaptım ilk hafta die.....muhahahha[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ya nolcak alısırsın yakında:) hem 19,5 gunden 0.5 gitmis nolcak.. ayrıca siz de kacsaydınız ya okuldan hazır yok yazılmışısınız. ayrıca anana babana da anlatırsın böle böle oldu aptal hoca yok yazdı diye onlar da "hıı" efektleriyle karşılar en azından benimkiler oyle yapardı... (hala ogrenme riskleri oldumu soyluom)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar