Sparda Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Arkadaşlar bugün hesabıma gireyim dedim sonra şifremi resetlemem istendi. resetledikten sonra game info kısmında hesabın 45 günlük açık olduğunu gördüm.. sanırım bu olay eski oyuncular için geçerli. Girmek isteyenleri beklerim Eclipse'deyim Xanator Wegauge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Sparda said: Arkadaşlar bugün hesabıma gireyim dedim sonra şifremi resetlemem istendi. resetledikten sonra game info kısmında hesabın 45 günlük açık olduğunu gördüm.. sanırım bu olay eski oyuncular için geçerli. Girmek isteyenleri beklerim Eclipse'deyim Xanator Wegauge Eclipse de adam kalmamış dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 SWG kapanıyor, sebebi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 eclipse dışında farklı serverda oynayan varmı halen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yok sanki artik serverlar da kapancak diye millet kacmistir iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar