Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clenbuterol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok abi steroid işine hiç bulaşmak istemiyorum en fazla kullanıcağım şey işte definisyonda clenbuterol, bir yere mail attım bakalım temin edebilicekler mi.
Mesaj tarihi:
Ayrıca steroidle aldığın hacim bir süre sonra eğer steroide devam etmezsen sönüyor, buda steroide karşı psikolojik bir bağımlılık yapıyor dolaylı olarak.
Hani 1 kere yap uzun süre o kütleyi korursun gibi birşey olsa doktor kontrolünde denerdim steroid ama öyle değil işte ne yazıkki.
Mesaj tarihi:
bahsettiklerim hacimle ilgili degil ama, binlerce steroid var sonucta, bu ikisi vucut kas yapisini bicimlendirip yaglari yakmani sagliyorlar bir nevi clen ama ise yarayani :)

o gym mankenlerinin o mukemmel kesiklikteki kaslarinin %95 i steroid ustadan cikma. yok yani steroidsiz o mukemmeliyete ulasmak got ister. oda yani yillarca surecek bir disiplin demek ki cok zor olacak gibi degil.
Mesaj tarihi:
Biliyorum abi bahsettiklerinin hacimle ilgili olmadığınıda steroidden konu açılmışken genel olarak söyledim onları,anlatım bozukluğu olmuş.

Tabiki canım doğal yoldan olcak iş değil,hani zoru falan bırak gerçekten olucak iş değil sonuçta hobi gibi yapıyoruz biz bu sporu,hiç işin gücün falan olmaz yada bu işten para kazanırsın falan oda BELKİ ulaşırsın çizgiyle çizilmiş gibi keskin hatlara.

Da insan işte steroid diyince 100 kere düşünüyor,birde vücudu 'şifre yazmadan' geliştirmek bu süreçte insana haz veriyor, steroid girdimi devreye kendini kandırmak gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
steroid tek kür yapılır diye bir inancım var, zaten her zaman en etkili olanın ilk yapılan oldugu soyleniyor kullananlar tarafından..

onemli olan 10 hafta boyunca Testosterone Enanthate - Primobolan Depot kullanırken kg basına 3.5 - 4gr protein almak, herkesin harcı degil sonucta.

vucuda en fazla etkiyi veren ilk kur sansını,kotu beslenmeyle harcayan ve verim alamayan cok kisi var.

benim gozum karadır tek kür denerdim coktan mesela sıkı spor yaptıgım zamanlarda, sırf iyi beslenemedigim icin yapmadım.

ha zamanı gelirde 6 ay boyunca duzenli beslenırsem o zaman cesaretlenirim ilk ve tek kür e, zaten istedigim hacime ulasırım yani, iyi beslendikten ve antreman yaptıktan sonra sonuc almama gibi bi sansın yok bazı kürlerde..
Mesaj tarihi:
Kullanan insanlarda trainerımda söylüyor ki trainer zamanında kendiside kullanmış, %60-70 i gider eğer başka bir steroid kullanmazsan diyorlar, steroidde bu yüzden uzak durmak lazım yani kısa sürede süper vücut olucak ama bıraktığında gidicek psikolojik olarak yıkılırsın ve tekrar kullanmaya başlarsın bu böyle gider.. Ama çevremde şu şekilde kullananlarda var..
Belli bi yere doğal gelip tıkandığında kür değilde tek ilaç 8 hafta değilde 4-5 haftalık bir kullanımla o platoyu aşma amacıyla. Senede 1 kere yapıyorlar.
Mesaj tarihi:
@ezio demişsin hep kürden sonra direk gidiyor o kütle filan, denemedim, denememde, savunmamda ama, örnek olarak söylemek amacıyla yazıyorum.Benim yakınlarımdaki bir salonda çalışıyor hatta çalıştırıyor diyeyim salonu, birebir tanışmışlığım sohbetim var.5-6 sene vg geçmişi varken askere gidiyor, asker dönüşü sönen vücudunu 1 senede toparladıktan sonra, ağır bi küre giriyor, küre girdiği zaman 2005 mi 2006 mı ne işte istediği kafasında yapmak istediği vücudu elde ettikten sonra tam ölçülerini bilmiyorm ama 50cm kol filan, o kürde elde ettiği ölçüleri yaklaşık 5 senedir filan koruma amaçlı yaptığı antremanla ve beslenmeyle hala koruyor.Hatta direk bodyforumtrden linkini vereyim
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/hakan79-100-kg-178-boy-t2472.html
Mesaj tarihi:
korunur korunmayada ben kutleden cok winstrol tarzi kaslarin daha cok bicimlenmesini saglayanlarin tarafindayim, birde 27-28 yasindan once tavsiye edilmiyor steroidler. zaten vucut o yasa kadar hormon icinde yuzuyormus. gerekli degilmis falan.

steroidsiz gercekten cok ama cok zor imrenilecek muhtesem hatlara sahip olmak. yalan yani. supplementlerde zaten %90 i bos is, anca whey, creatine bir kac vitamin hapi falan. gerisi fasa fiso bolca.

ha su varki steroid kullanip yaratilacak vucut ne ise yarayacak, muhim olan saglikli spor, benim gym secmemin sebebi etrafimda artik basketbol oynayacak ya da diger spor aktivitelerine katilacak arkadasimin kalmamasi, e tek basina da yapilacak, kar kis yagmur demeden istedigin zaman gidip elit bir ortamda eglenerek yapilacak bir kac spordan birisi olmasi. kimseye de ihtiyacin yok, gir takil zaten ortamda muzik var oh mis dusunu al, saunana gir, masajini yaptir falan filan.

ayrica o 50 lik kollar o kambur orangutan sirtlar, deli gibi kadin gogsunden iri gogusler, o kisi haric toplumun %95 i tarafindan itici bulunuyorlar, gayler dahil :)
Mesaj tarihi:
kanuni nin uzmanlığını laktik asit mevzusunda görmüştük.

sağdan soldan duyma şeylerle küre filan girmeyin. prostatı tetikleyen, saça en çok zarar veren hayvansal steroidlerden birisini mi tavsiye ediyorsun. winstrol? yok yok masteron 4 kat daha etkili.

elit ortam, orangutan hayalleri,

ercümentin dediği gibi saygısızsınız.

esh +1 her zamanki gibi adam cuk oturtuyor :D

clenbuetrol lere 20-30-40-50 tl verme, aşırı etkili birşey değil, bronş açıcı sonuçta, eczanelerde muadilleri mevcut, kalp probleminiz vesaire varsa kullanmayın.
Mesaj tarihi:
Ezio said:

Kullanan insanlarda trainerımda söylüyor ki trainer zamanında kendiside kullanmış, %60-70 i gider eğer başka bir steroid kullanmazsan diyorlar, steroidde bu yüzden uzak durmak lazım yani kısa sürede süper vücut olucak ama bıraktığında gidicek psikolojik olarak yıkılırsın ve tekrar kullanmaya başlarsın bu böyle gider.. Ama çevremde şu şekilde kullananlarda var..
Belli bi yere doğal gelip tıkandığında kür değilde tek ilaç 8 hafta değilde 4-5 haftalık bir kullanımla o platoyu aşma amacıyla. Senede 1 kere yapıyorlar.

steroid vucudunu kısa sürede kaybeden pek insan görmedim . hatta dün kürdeki kasların normalden cok daha kalıcı oldugunu konusuyorduk arkadaşlarla ( yağdan ya da sudan bahsetmiyorum) .

tekrar kullanma mevzusu şudur, kür yaptıktan sonra hiçbir supplement ya da ek besin sana tat vermez, çünkü kürde net kas kazanırsın ve bu sporun kür olduğuna inanırsın, kürlü zamanlarınla şimdiki zamanlarını karşılaştırırsın, alışırsın yani, her sıkıştığında aklına o gelir. bence en kötü yan etkisi de budur kürün :) alıştırır insanı.
Mesaj tarihi:
Sac uzatani varmi steroidlerin ? tavsiye değil konuda geçen dikkat edersen.

Öylesine steroid muhabbeti bilge, her seyi bilen adam :)

nerden nasil saygisizliga getirdin olayi anlam veremiyorum ama neden boyle davrandiginida anlamis degilim zaten, kirdiysam ne bilim ne haltlar yediysem artik..
Mesaj tarihi:
Esh said:

abi sen tam evlilik adamıymışsın sdf

yengeç burcu falansın di mi

Ahahah hala pesimde, evet yengec evli oldugumu biliyorsun zaten, burcuda kesin trueblood konusundan cikardin :)
Mesaj tarihi:
Bugün konuştum antrenörle gerek yok iyi gidiyosun falan dedi ama ısrarlarıma dayanamadı 0.02mg lik 50tablet hediye etti clen pharmanın.
Sabah 1 öğlen 1 kullan dedide,ikna edene kadarki konuşmalar biraz itti clen den beni,çok büyük bişi bekleme dedi zira.

Çok dengesiz olduğumu farkettim ya 1 haftadır kıçımı yırtıyorum clenbuterol diye bulunca kullnmasammı diye kara kara düşünüyorum
Mesaj tarihi:
Bugün sabah 1 tablet öğlen 1 tablet kullandım 0.02mg lık clen, etkisini gösterdi vücut ısım arttı kalp atısları hızlandı falan yan etki olarak bisi görmedim ama,idmanıda nispeten daha rahat cıkardım
Mesaj tarihi:
Hediye etti trainerım sopharma firmasının bulgarstan ürünü getirtmiş herhalde saolsun nerden bulurum ne kadar olur muhabbetine girmeden attı 50 tablet kutuyu önüme :)
Forumları cok arastirdimda türkiyede bulmak birz eziyetmiş sanırım
Mesaj tarihi:
lenbuterol is best used in a pyramid scheme. Slowly building up the dose may be more important that tapering off of it, as most first time users will rarely if ever know how
they will react. It is best to start with 20-40 mcg per day and slowly work your way up increasing the dose every 2-3 days to a maximum of 80-160 mcg (most find 120 mcg to be adequate). Clenbuterol loses most of its nerve stimulation and fat burning benefits after 3-4 weeks (unless Ketotifen is added), and using clenbuterol longer on end would be futile, so a 2-3 week cycle duration is advised. The user is best to discontinue the use for an equal period of time and then recommence again. For most efficient fat-burning goals, clenbuterol is often stacked with another weight loss agent for quick effect, or alternated with another fat burning agent. Usually Cytomel is used for such purposes, with alternating or overlapping cycles of 3 weeks each.

ben boyle yapmistim, super su attim vucuttan sonra geri aldim :)
  • Yeni Oluştur...