GeeM Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Guzel bi oyun, belli bi paranız ve bi araba atolyeniz var.. Bi araba alıp istediginiz şekilde kokune kadar upgrade edebiliyosunuz, Sonra bu arabayla yarışlara katılıp para kazanıp daha abartıp daha cok yarışa ve daha cok para ve daha cok ayrış diye gidiyo.. Grafikleri biraz garip.. Bilen bilir hafiften GearheadGarage 'a benziyo.. Fren disklerinden turbo charger a kadar herşeyi yapabiliosunuz.. tam benlik oyun ama bi türlü yarış bulamadım kafayı yicem bilen varsa yardım istiyorum[hline]Mooom this cat's being dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2002 ben cozdum merak eden yok heralde ama olsun.. yayalarınyanında kornaya basınca biyerler gosteriolar fln sonrası kolay[hline]Mooom this cat's being dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 nerden buluruz bu oyunu?[hline]Dagger: Renkli şahsiyet! ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paulie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2002 besıktas tan ben bugun aldım acaip guzel bı oyun :lol:[hline]HaSaN şAş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2002 http://www.activisionvalue.com/salespages/StreetLegal/Index.htm Yanlız oyununu grafik motoru çok dandik, baya kötü grafiklere rağmen acayip kastırıyo[hline]Mooom this cat's being dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paulie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2002 dis soleseydın ıkısıde bende var :lol:[hline]HaSaN şAş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 sole bi eski cdleri karıstırıodum bu oyunu buldum.. bayadır oynuodum ama sorunlu olduu icin baymıstım.. sora forumu arattım söle bi baktım millet patchden falan bahsedio da ben patch flaan bulamadım ;) bulanlar nerden buldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 neyse buldum 60mb bisey tam bi dial upcıya gore ;) 4-5kb ile cekiorum 3-4 saate biter heralde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 çok kötü bir oyun bence... 1) modifikasyon ÇOK FAZLA ayrıntılı ve hiç rahat değil... oynanabilirliği yok.. 2) yarışlarda grafikler hem bok gibi hem de amd 2500 barton ve 9600 pro da yavaş çalıştı artık bilemiyce... gta2 gibi grafiği var be... oyun sarmadı beni... NFS: Underground oynarım daha iyi...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 walla karpuz nfs underground tam bi oyun gibi ama bunda sanki kendi arabamı modifiye ediorum gibi gelio.. nfs de bas tusa iste sekil deissin hızı artsın handling artsın ama bunda ne bilim her bokuyla sen ilgileniosun falan seviorum kardesim modifiyeyi ;) oyun olarak gormuorum zaten bunu..simulasyon gibi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ewt süper oyun modifiye falan ii patchlerle takılma sorununuda hallediyonda windowsa atması deli etmişti şimdi yükliyen kaç tane patch i ol duğunu söliye bilirmi windowsa dönmeler için yeni patch çıkarmışlarmı acaba en son 3 veya 4 tane wardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Grafik motoru cok hatalı oyunun. Oyun sırasında tüm aracın içindeki parçaları çizmeye calisiyor böylece iyice kastırıyor..içindeki parcaları da render etmesinin sebebi ise hasar alınca o parçaların gözükmesi..gereksiz bişey ve sacma sapan kasıyor full detayda oynayabilen bir sistem var mı acaba merak ediyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ben iki tane patch yukledim valla 1 ve 2 biri 30 biri 60mb.. daha windowsa hic donmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 abi tamam ayrıntılı hoş güzel bence de NFS ÇOOOK basit ama abi bu da fazla ayrıntılı be... hiçbişey anlamadım abi bakakaldım böyle sonra çıktım oyundan...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 esprisi o zaten abi...ayrinti...[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Allllaaa ayrıntımı modifiyede yaaa beylerrr şu oyunu nerden yüklerim nassıl çekerim bir söyleyin nolur grafı flms boşverin ya araba motorunda uğraşmak gibisi varmı :-)tornacı rullz ztn nfsde en sevmediğim özellikti bas tuşa değişsin[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 valla oyun baya oldu cıkalı 2seneyi gecti yani istanbuldaysan besiktasa bak derim bulursan orda bulursun olmadı ben sana kopyalar veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Saols bart fkt eğer nette bulabileceğim yer varsa yüklerum wallah kablo var zate varmı yükleyebileceğim bi yer?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 çok güzel deilmiş gibi geldi..[hline]||Pause BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 kaç cd oyun belki alırım?[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ben bi ara sarmıştım baya süper oyun bence modifiye açısından 2. bölgeye geçmiştim ben V6 motorlar açılmıştı falan modifiye olayını çözebilirseniz zevk alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 lance nette nerde bulursun bilmiorum heralde kazaaya falan bakmıssındır levie oyun tek cd bu arada eger yarıs icin alıcaksanız almayın derim ama modifiye hastasıysanız (like me ;) direk atlayın derim ama patchleri de mutlaka cekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ben bi ara bi yerde hangi arabaya nasıl ne takılıyo gösteriyodu şimdi lazım oldu bulamıyom tek takabildiğim turbo spercharger falan takamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 turborchargerlar için farklı tipte borular falan var onlarıda alman lazım sonra bi zımbırtı var böyle 4lü boru onu değiştirmen lazım turbochargera göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 evet evet aslında bi manueli olsa sole iste ne neyle uyumlu,X'i nası takarız falan gosterse daha guzel olur ama kendin kesfetmekte cok zevkli kardesim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar