Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel Üniversiteler Bilgi Lütfen

Takilberime

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ben bu sene bi özel üniversiteye gidicem ama üniv. hakkinda bilgim yok.Su an kafamda Çankaya Üniversitesi var veya Kibris düşünüyorum.Acaba sole istanbulda Beykent Kadir Has İstanbul Ticaret Haliç Başkent gibi yerlerde okuyanlar varsa bana işletme ve mühendislik fakülteleri hakkinda bilgi verebilirim.Bi de şey kizlar falan nasil.Malum eskişehirden geliyoruz kiz olmazsa çekilmez.Kıbris nasildir guzel yasancak yermi ucuzmu. ^^
Özellikle Çankaya hakkinda bilgi verebilecek birileri olursa cok mutlu olurum.100. yil mi ne oralarda ev bulabilirmiyim rahat edebilirmiyim. Kablo net varmi :P
Bu arada Çankaya olmazsa başka alternatif olarak Beykent düşünüyorum.Ayni ev yurt olaylari bunlar icin de gecerli.Bi el ativerin lutfen babam oldurecek beni hala bilgi vermedin diye.
Simdiden sagolun
Sosyal ağlarda paylaş

bende senle aynı durumdayım. Çankaya üniversitesi eğitim olarak normal düzeyde kampus olarak çok küçük :p.Bende kıbrıs düşünüyodum ama çok pahalı ve çekilmez bir yermiş üniversitenin ucuz olmasına bakma harcamalar 10bin dolara yakın oluyomuş kıbrıs'ta ona bide çekilmez bi yer olduğunu ekle ben vazgeçtim kıbrıstan açıkçası... beykenti bilmiyorum :P Burdan bilen varsa sorim Bilkent Teknoloji ve bilişim Sistemleri nası bir bölüm belki yazıcam bilen varsa cvp atarsa sevinirim[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 30 Temmuz 2004 12:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...