Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 paramecium said: Selam, O konu bana yabancı, birşey diyemeyeceğim :) Saygılar. ya "binada burulmaya dayanıklılık az, o zaman 2 kat demir kullanalım" gibi bi kafa var işte :D hesaplanamayacak karmaşıklıkta çok şey var, hata payını bodos hayvani alıp "overengineer" denen naneyle işi hallediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Selam, escape said: . Şimdiye kadar mod olduğum birçok forumda bu şekilde devam ettim. Geyik yok, valla! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Selam, @Mr_Hand 4 silindirli atmosferik motor projesinde bir k değerleri seçmiştim ki motor hayvani birşey oldu; kesitler o derece! Sonra 'sakin ol, kendi kuyruğum' diyerek daha insancıl değerleri atayıp hesaplama yapmak zorunda kalmıştım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 abi bana da selam versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 paramecium said: Selam, @Mr_Hand 4 silindirli atmosferik motor projesinde bir k değerleri seçmiştim ki motor hayvani birşey oldu; kesitler o derece! Sonra 'sakin ol, kendi kuyruğum' diyerek daha insancıl değerleri atayıp hesaplama yapmak zorunda kalmıştım :P Saygılar. bi otomotiv firması üretirken böyle yapmıyo ama işte. inşaatta ilk zamanlardan beri bu mantık var. adamlar en yüksek, ulu ve ihtişamlı yapı bizim olacak diyo, yükseldikçe devrildiğini görüyo. o zaman "aga biz bunu yüksek yapacaz ama bunun tabanını yayarsak o zaman devrilmez" diye akıl ediyolar, oluyo sana piramit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kırmızı olanın fiyatı yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 8 tane doğan slx alırım daha karlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 x yaşında maserati alan aklını peynir ekmekle yemiş demektir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 AHAHHAHAHAHAHAHAH amcamın bu ilan. Ulan tam dedim bu arabadan amcamda var diye ahahah fotoları görünce anladım süpermiş çok güldüm ya. Kırmızı olandan bahsediyorum :). Demek satmaya karar vermiş sonunda. Valla ben söyleyeyim harbi garaj arabası o çünkü genelde transporter veya range rover ile işe git gel yapıyordu. Ben en son 1996 da falan bindim o araca herhalde. Değişeni yoktu doğrudur yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Pazar alanına alalım sadece üstteki postu tek olarak böyle girince yazsın heh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar