Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu araç nasıl?

logtrig

Öne çıkan mesajlar

paramecium said:

Selam,

O konu bana yabancı, birşey diyemeyeceğim :)

Saygılar.

ya "binada burulmaya dayanıklılık az, o zaman 2 kat demir kullanalım" gibi bi kafa var işte :D

hesaplanamayacak karmaşıklıkta çok şey var, hata payını bodos hayvani alıp "overengineer" denen naneyle işi hallediyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

@Mr_Hand

4 silindirli atmosferik motor projesinde bir k değerleri seçmiştim ki motor hayvani birşey oldu; kesitler o derece! Sonra 'sakin ol, kendi kuyruğum' diyerek daha insancıl değerleri atayıp hesaplama yapmak zorunda kalmıştım :P

Saygılar.

bi otomotiv firması üretirken böyle yapmıyo ama işte. inşaatta ilk zamanlardan beri bu mantık var. adamlar en yüksek, ulu ve ihtişamlı yapı bizim olacak diyo, yükseldikçe devrildiğini görüyo. o zaman "aga biz bunu yüksek yapacaz ama bunun tabanını yayarsak o zaman devrilmez" diye akıl ediyolar, oluyo sana piramit.
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHHAHAHAHAHAHAH amcamın bu ilan. Ulan tam dedim bu arabadan amcamda var diye ahahah fotoları görünce anladım süpermiş çok güldüm ya. Kırmızı olandan bahsediyorum :).

Demek satmaya karar vermiş sonunda. Valla ben söyleyeyim harbi garaj arabası o çünkü genelde transporter veya range rover ile işe git gel yapıyordu. Ben en son 1996 da falan bindim o araca herhalde. Değişeni yoktu doğrudur yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...