Villians Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Hevesliydim,hala hevesim kırılmış değil ama dayanmak okadar zorki..!kendimi bir savaşa hazırlanıyormuş gibi umutsuz hissediyorum.nasıl olucak ne yapıcam,hayat sanki yeni ve ben yürümeyi bile bilmeyen bir bebek ggibi aciz hissediyorum kendimi...dünya çokk büyük bense çok küçüğümmm.. umut bittiğinde her şey biter derler,o küçül bişey beni ayakta tutan.. deniyorum,deniycem.arkamda bir çok şey bıraktım.kimseyi yüzüstü bırakamam..kendimide iyide güvenim olmazsa ben neyapabilirm ki laurana ı just wish that be strons like you[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bana biraz karışık olmuş geldi daha sade bir anlatım kullanırsan daha iyi olabilir.[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 abla cok guzel olmusss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 pek fazla bişi yazamdım sadece duygularımın karmakarışık olmasından anlarsınız ya... saol ablacım laurana...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Hevesin asla kırılmasın.Savaşmak zorundasın biliorum ki Lauranadan bile daha güçlüsün.Ben senin yanındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 laurana daha dayanıklıydı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar