di Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ofiste bi ablamiz var. Baya baya cekiyor sakalarimizi kahrimizi -kahve istedigimizde kaciyor gerci ama olsun. Telefonunu mutfakta birakmis. Gorunce benim telefonu 155 diye kaydediverdik. Aklini alalim diyoruz bi. Fikirleri alayim o yuzden bi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 zahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yazık kadına ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 di said: -kahve istedigimizde kaciyor gerci ama olsun. bütün çay işlerine bakanların ortaklaşa kararı sanırım bu, bizim şirketteki ablada böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 vazgeçtim günah yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mr_Hand said: zahahaha dasaaa said: yazık kadına ya.. kafamda iki mesaj da vuku buldu ama zahaha kısmı daha baskın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Kahve ile ilgili bir saka yapilabilir. O gunden sonra bir daha kacmaz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bilgisayarinizdan anonymous hekirlari devletin websitelerine saldirmis, ayyildiz tim ipnizi tespit etti birazdan ekip otosu kapiniza gelecek falan diyebilirsiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bence ofiste pkk(ergenekonda olabilir) ile işbirliği yapan bir çalışan var,sizin dürüst namuslu bir vatandaş olduğunuzu biliyoruz ve bu yüzden bizimle (yani polisle) iş birliği yapacağınızı düşündük diyin.Gerisi zaten gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 annenin telefonuna 155 diye kaydetseler iyi oluyorsa aynısını o kadaına yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 forgiver said: annenin telefonuna 155 diye kaydetseler iyi oluyorsa aynısını o kadaına yapın Ne les bi herifsin sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 kocanız, oğlunuz trafik kazasında öldü lütfen bilmemne hastanesine geliniz gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 evinize bu sabah yapılan baskında büyük miktarda uyuşturucu madde ve silah bulunmuştur, ekipler 10dk içinde sizi almaya gelicek. http://fotogaleri.haber7.com/album//458320110310012731777.jpg http://www.kentselhaber.com/img/hyh/227/22756/15-eve-uyusturucu-baskini1d.jpg http://www.kenthaber.com/Resimler/2010/12/16/A1612074_01_detay.jpg olduğunuz yerden ayrılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 gecko said: kocanız, oğlunuz trafik kazasında öldü lütfen bilmemne hastanesine geliniz gibi mi http://1.bp.blogspot.com/_Oc1Gplu0PqI/R7vSPrXJxtI/AAAAAAAACmY/xBN8KNqxS7M/s400/secim--RTE.jpg liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 forgiver said: annenin telefonuna 155 diye kaydetseler iyi oluyorsa aynısını o kadaına yapın caycı abla annen mi lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Lan ortaokulda arkadaşlarım bir kaç kere ankesörlü telefondan polisi arayıp benim ismimi vermişlerdi.Sonra polis gelmişti sdf.Bu da böyle bir anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 toggie said: forgiver said: annenin telefonuna 155 diye kaydetseler iyi oluyorsa aynısını o kadaına yapın caycı abla annen mi lan yoksa? sana cevap vermiyorum di said: forgiver said: annenin telefonuna 155 diye kaydetseler iyi oluyorsa aynısını o kadaına yapın Ne les bi herifsin sen ya. 1 hafta yörünge dışı ol lütfen sen yapmayı planladığın şeyi buraya topic olarak açıp beyninin ne kadar kötü düşüncelerle dolu olduğunu bir kez daha kanıtladın şu an elim ayağım sinir oldu resmen çok sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 sinire kestin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 çok feci yalnız di cid di cid di yazıyor çözemedim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 zevzek değil çünkü di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 AHAHAHAH LAN! Yakalandik. Keyfim yoktu aramadim etmedim ablayi, abla beni aradi, dalginligima geldi aciverdim. Yine de mission accomplished sayilir ama baya baya dusunmus nasil geldi bu numara buraya diye. Oglu, kocasi, kendi oturmuslar cozememisler falan. =) Kahve yapmiyosun diye geliyo butun bunlar basina biliyosun di mi ? dedim, gostericem ben size kahveyi diyerek kapatti. Tuzlu muzlu, bi sekilde biticek artik kahve ozlemimiz. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ahah busted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ahaha teyze cin çıkmış maşşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar