Meov Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Allam yea. 4 gündür orgrimmara giremiyorum server sided bir sorun yaşanıyormuş bazı kullanıcılarda, allya rolledim bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 gme mesaj ataydın başka şehre atsaydı seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Başka şehre atsa ne olacak orgrimmara girmeyecek miyim 1 ay? Oyunda en nefret ettiğim şey human görmek ve ben 50 oldum daha allahım sana geliyorum yarabbim ya. Nedendir ki bu orgrimmara girememe? repair attım reinstall attım wtfyi flm sildim ethernetin sürücüsünü güncelledim vs herşeyi yaptım yok bana mısın demiyor orgrimmara girsem bile içinde 1 adım atayım donuyor, sorunu yaşana birsürü insan varmış daha. ofof. blizz herkes ally olsun istiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Meov said: repair attım reinstall attım wtfyi flm sildim ethernetin sürücüsünü güncelledim vs herşeyi yaptım yok bana mısın demiyor Meov said: server sided bir sorun yaşanıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hgokberk said: Meov said: repair attım reinstall attım wtfyi flm sildim ethernetin sürücüsünü güncelledim vs herşeyi yaptım yok bana mısın demiyor Meov said: server sided bir sorun yaşanıyormuş sence bu işlemleri yaptıktan sonra normal olarak internete bakıp sorunun server sided olduğunu öğrenmem çok mu zor? Tamam hadi laf soktun süpersin şahanesin en birinci sensin. /care Diğer arkadaşlar düşüncelerini söylerlerse sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Horde da bg de geç gelmiyomu yoksa düzeldimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 o bir sorun değil popülasyondan dolayı bildiğim kadarıyla? :) öyle bir sorun varsada karşılaşmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar