Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soyulduk!!!....

Sinank

Öne çıkan mesajlar

said:
Jaan, 18 Eylül 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
bazen yanımda susturuculu bir tabanca olsa dediğim çok zaman oluyor...

işte bu yüzden insanların silah taşımaması gerekiyo :/[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 18 Eylül 2004 23:49 tarihinde demiş ki:
koşarken herhangi bir tabelaya çarpmamak lazım tabi :p dükkan reklamları oluyor ya sallanan.
:D
ehhe buda var tabi :) . bunun için benim gibi ustaca koşmak gerekir :) koşarken her türlü akrobatik hareketi yapabilmeniz gerekir :-p[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun. ucuz atlatmışsınız. bazı kazmalar var, telefonla parayla yetinmiyor üstünde beğendiği birşeyide alabiliyor.

+ polise mutlaka başvurun. bir ark demiş gerçi ama IMEI numarasını da mutlaka savcılığa verin. en geç 1 aya bulunur.
ben 4 tane telefonumu bu yolla bulmuştum. benimki gerçi gasp değil. masada unutma ama.. sen yinede dediklerimi yap ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ranged weapon ve long weaponsuz çok kötüdür combatım ama hiç acımam:P tazer mi var bitiririm pilini yanımda yedek pil varsa onuda bitirirm sonra kutuplarını asılıp koparır kaçarım dünyadan bir it daha eksilir günah varsa bana yazsın ama o insan yaşamasın[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Sosyal ağlarda paylaş

benim basima gelen 3 olay var boyle anlatayim hepsini.

birincisi iki yil once falan oldu sanirim bagdat caddesinde saat 12:00 civari eve donmek icin taxi lerin durdugu mekana dogru yuruyorum gecenin o vakti boyaci bir velet yapisti abi boyayi abi boyayim diye ayagimdakide spor ayakkabi nesini boyayacak

dedim yuru git yapisiyor baya bir geldi pesimden benim kafam atmaya basladi
gene dedim uzak dur falan diye bu arada bana temas edip duruyor iyice killaniyorum en sonunda abi bari ayagini koy ugur getirsin dedi benimde kafam atti koy dedim yere koydu bam bi koydum bende ayagimi kirildi alet.

bu bana pis pis bakti aradan 30 saiye gecmedi heryerden bunun abileri firladi o zamanda thai-box falan yapmiyoruz aninda depara vurdum zaten atletim adamlar pesimden kosmaya zahmet etmediler cunku 10 kaplan hizinda kacmistim ehauah.

ikincisi kadikoyde arkadaslar la bulusmayi beklerken oldu boy olarak kusuk tip olarak buyuk bir dingil yapisti boyayim falan diye istemiyorum dedim sen bana ters haraketmi yapiyorsun falan eddi sonra tekme atti alttan caktirmadan bu tekme atinca bende buna attim bu bana bir daha atti ben buna attim sonra gene bunun arkadaslari 2 kisi arkamdan gelip sardi etrafimi aha bu sefer sictik dedim kacmak da zor simdi bunlar benle konusmaya basladi simdi bize parani vereceksin yoksa kotu olur arkadasimiza saldirdin diye allahtan arkadalar bulusmaya gelen oteki ark beni bole gorunce bu esnada dierlerine haber vermis hemen onlarda depara cikmis bende anladim bunlarin ulu orta saldiramayacagini bana laf gecistiriyorum saat 2-3 dalan gunduz yani sonra benim arkadaslar geldi nedir mesele falan diye bunlar yok birsey hallettik biz onla diye uzadilar.

3. bunda dayak yedigim icin anlatmakdan vazgectim ehehe.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

Tharkas anlat hoca ehe Allah aşkına merak ettim gece gece[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites.
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norton_Antor, 18 Eylül 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
hayır iki başlığı var.üzerine taktığından misina gibi şeylere bağlı bir parça fırlıyor ucunda kancalar var kişinin etine batıyor.istediğin akdar veriyorsun elektrik öyle darth sidious gibi:) o sırada istersen çıakrıp başlığı yakın menzilden melee olarka devam ediyorsun.yalnız ranged olarak kullanınca dexterity modifier'ı etki ediyor:D

adam noktasına kadar dogru söylüyor. bu hakkaten var. ince tellere baglı minik çiviler atıyor, bi güzel alıyor saldırgan bünyedeki elektriği:D baslıgı cıkarır cıkarmaz da bildiginiz melee sekilde kullanabiliyosunuz. inanmazsanız gidin tahtakaleye, havalı tüfek satan dükkanlarda falan var.

bu arada silah taşımanın kötü yanı, o silah düşman için ne kadar tehlikeliyse, kavga sırasında bir şekilde onun eline geçerse sizin için de bir o kadar tehlikeli olmasıdır. üstelik bu ayak takımı sizin kadar merhametli davranmaz.

gerçi bende isterim şöyle bi "SOCOM silenced" zaten adamlar susturucuyu görünce "anaa acan olm bu" diye tırıs tırıs kacar heralde:)

[Bu mesaj kinetica tarafından 19 Eylül 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahah tharkas öldüm.
:D
bende ilk okul 5 e giderken böle bi olay yaşamıştım.
eve gidiyorduk arkadaşla biizm evin yakınlarında dönerci vardı :D bi elimizde ayran bi elimizde yarım döner. uzakalardan bi şopar şşhh alov diye geldi yanlız bu şoparların muhabbeti bağlama olayları çok saçma .. dedi ki ; şurdaki cocuklara siz mi sigara içirttiniz lan dedi ? bizde yoo falan dedik ondan sonra bizi orda bi köşeye çekti ve dediki ; 100 bin liranız var mı falan dedi bizde yok abi falan dedik, ondan sonra verin bak .nanızı .kerim falan dedi.. benim cebimde 500 bin vardı onu verdim parayı verdikten sonra "üzülme canım kardeşim .. bişey olursa bana haber ver oldu mu ?" gibisinden gerizekalı konuşmaya başladı.. sonradan öğredim adı "emzik ramazan" mış uzaha tren tüneli var ordaki kızlara tecavüz ediyormuş apauaha allahım ya şimid görüyıorm da herif belime geliyor bi tane indirsem yerden kalkamıcak yılların acısı ama işe ordu gibi çoağlıyolar.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Sosyal ağlarda paylaş

sniper lazım ya
dediğin gibi
ordu gibi
esası zerg kolonileri gibi çoğalıyorlar
temizlemek lazım
hitler olacaz lan:) yahudi katliyamı gibi hödük katliyamı yaparım sanırım ben kesin.
Ama rahat ederiz dimi[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Sosyal ağlarda paylaş

Birde bu heriflerin emzik ramazan köşe murat azgın mehmet borucu muhammet gibi abuk subuk isimleri vardır ya deliriyorum ben böyle insanları görünce anında saldırasım geliyor ama koloni halinde yaşıyorlar eeh ozaman ordu toplamak lazım siegelerle arkayı doldurup öne goliath atalım[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 18 Eylül 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ben yanımda metal cop taşıyorum bu durumlar için el kadar kadar bişi savurunca 30cmlik bi cop oluyor yaylı bişi acıtıyordur heralde:P

bende yaysız olanı vardı
kesinlikle süper bir şey bir çok kez işime yaradı tavsiye ederim

ben bu chemin yazdıklarını okudukça 14-15 yaşındaki halime dönüyorum direk
amma çok benziyomuşsun sen benim tıfıllıgıma eheh

bu arada geçmiş olsun :([signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

Bizede Rolling Stone konseri için Ali Sami Yen önünde beklerken 2 tip gelmişti. 2 kişiyiz boylar eşleşince biz avantajlıyız filan ama lise 2 anca varız. Herifler açığın müdavimlerinden.

İsimlerimizide öğrenmiş biiz dinleyip bakın para var mı içeride arkadaş kaldı filan diyor, yok bilet aldık dedim, öteki eleman konuşmadı fazla çünkü ne konuşsa elemanlar açığını yakalar gibi oluyor, dediler hangi takım,
arkadaşım konuşsa sıçtık fbli çünkü
dedik gsliyiz,
nerde oturuyorsunuz,
eski gayrettepeliyim, şurada dedim hatta şu vardır tanır mısın ayakları filan
hee dedi herif, ama kesin birşey var ki bunlar öncü diyoruz ondan kıllanıyoruz, kalabalıkta var ama kimse aldırmıyor.

Dediler ne yapıyorsunuz, arkadaş bekliyoruz dedik.
Böyle laf dalaşı oldu bayağı sonra aha bak arkadaşlar geliyor dedik, iyi fb maçına gelin bilet vereceğiz burada buluşalım dediler gitti herifler :p

Bu iyisi, birde bıçaklı hadise var.
2-3 kişi 5 kişilik bizim grubu kaçırmıştı delirmiştim.
Hepsi topuklamıştı - neden derseniz yaş 12 - 13 , ve birisi bizden tekken aynı yerde soyuldu, psikoloji kötü.
Herkes kaçtı ben kaldım :p
çekti bıçağı bak rambo bıçağı dedi ee iyi napiyim dedim, işte biz ağabeyiz vs vs bize birşeyler al dedi herifler.

Hmm düşüneyim dedim ve vnnnn hehehe

Bu anlarda soğuk davranmak gibi şansım oluyor nedense.
Boka saracakken şanslada kurtuluyor insan.

Ama parkta vermekle iyi etmişsiniz, değmez.

Biz taekwando dayken bizim dojodan :p biri ki benden üst kuşaktı, beşiktaş migros karşısında soyuldu, bıçak çekmişler
1 e 3 kaldı. Tekme atsa direk sakatlar birini, sonuçta haftada 3 tekme atıyoruz 1 saat antremanda.
Vermiş parasını, gitmişler.

Sonra hoca bile iyi yaptın saldırmadın dedi, siz hesap edin.
Yanınızda değer verdiğiniz biri olmadığı sürece gereksiz dalmayın.
Sal gitsin, bir bıçak yersen en basit yara bile dikişi vs ile sana rahat 300 - 400 milyona patlar, sinirsel kısmı sayılmasa bile
bir dikiş bu kadar, birde mikro cerrahi gerekirse eyvah[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...