Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soyulduk!!!....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dunde hali saha macindayken arkadasın arabasının kelebek camını kırıp telefonunu falan caldılar hırsız sora aradı dıyo 250 mılyon verın verım tlefonu dedı kabul ettı arkadsa bu seferde hırsız uskudar sahiline gelin verim falan dedi sora dier arkadas aldı telefonu hırsıza "........................." dedi sora noldu bilmiyorum..

[Bu mesaj Chiptech tarafından 18 Eylül 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Sinank, 18 Eylül 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
Ben 14 yaşındayım ama onlar daha kısa dediğim gibi 1 e 1 bıçaksız karşılaşsak döverim onları

boyla alakası yokki bende 1.95 im o zaman alamayacağım adam yok yani..
  • Admin
Mesaj tarihi:
ben lise1 deyken denk gelmişti parktan geçiyordum bizim orda öğle vakti (en nezih yerlerden biridir ve öğle vakti oluyo ) basket topu elimde maç yapmışım yorgun argın dönücem eve bi markete ugrayım diye ev yolu degil ters istikamete gidiyordum arkamdan baktm 20 kişilik velet grubu geliyo yaşları 12-15 fln ellerinde sopa dal vs arkama takıldı 3 tanesi hızlandılar yetiştiler bende bozuntuya vermeden yürüyordum arkadan birisi elinde dal ile sırtıma ve bacaga vurdu durlan diyo biyandan etrafı kolluyo durdum ne var dedim para ver lan dedi eleman

bende ne parası maç yaptım para ne gezer dedim
cocuk ısrar ediyo ver lan parayı bitaneside kelebek sallıyodu yanda
bende ulan yiyosa 1 adım daha yaklaş babam apartmanda bakarsan camdan bakıyo bahcelievler polis müdürüdür diye salladım
şansada orda herifin kafayı kaldırıp baktıgında dikkat etmesi gereken 5 apartman var hepside min 10 katlı ehe :P bu avarellerin 3 ü kafayı kaldırıp camda herifin birini görme korkusu ile bakarken topuk bi depar atmışım peşime takıldılar

sonra köşeyi döndüm bahçenin çalıları üstünden atladım kestirmeden girdim hemen markete daldım son sn de girdigimden nereye girdigimi görmediler bende markette rafların arasında 1-2 kutuyu aralayıp dısarıyı kesiyorum

adamlar marketin önünden kosup bizim eve dogru gittiler bende marketten 5 dk sorna cıktım eve dogru etrafı keserek gidiyorum . eve gelmeme 50 metre fln kaldı bi baktım köşeden dönüp yukarı gidiyorken beni gördüler aynen bi depar daha bizim evin yandaki eve (aralarında 25metre fln) daldım giriş kapıs ıacıkmış içerde 2. kapı var o kapalı 2 kapı arasında yere yattım ki kapının 30cm lik bölümü demir gerisi cam yatmazsam görülüyorum.
bi yandan da dısarıyı dinledim cocugun teki lan buraya mı girdi dedi dieri yok olm geçti gitti diyo bunlar geçip gittiler cıktım baktım kimse yok aynen eve depar kaçtım ehe

ulan sanki ben bişi caldım da kacıyorum :) adamlar azılı katil gibi amma takip ettilerdi be içlerine otudu tabi salaklık yapıp cama baktılarya hepsi ehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger
fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Mesaj tarihi:
boyle bi durum oldugu anda 3 arkadas depari basip buldugunuz ilk taksiye atliycaksiniz benim arkadasimin basina geldi bicak cektiler arkadas direk depar atip taksiye atlayip kacti heh besiktasta oluyo olay bu arada oyle tenha yerdede degil[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 18 Eylül 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya bunları görünce farkettim benim şaka maka kavga etmeyi öğrenmem lazım hiç ciddi kavgaya girmedim hayatımda.dumble larıma daha sıkı sarılayım kollarım gelişsin:)

en iyisi taser taşımak gerçekten chemical'ınd ediği gibi.bir de menzili de var taser'ın adamı Force lightning atarmış gibi yerde kıvrandırabiliyorsun süper birşey.hatta o sırada cübbe giyersen daha da süper:)
Mesaj tarihi:
hayır iki başlığı var.üzerine taktığından misina gibi şeylere bağlı bir parça fırlıyor ucunda kancalar var kişinin etine batıyor.istediğin akdar veriyorsun elektrik öyle darth sidious gibi:) o sırada istersen çıakrıp başlığı yakın menzilden melee olarka devam ediyorsun.yalnız ranged olarak kullanınca dexterity modifier'ı etki ediyor:D
Mesaj tarihi:
Yuh muh yok hakedene hakettiğini vermek lazım sonuçta o adam hiç acımadan canına kıymaya meyilli kancayıda bıçağıda sokacan gerektiğinde.

benide orta 2 de benden küçük bi 6-7 kişilik çete sıkıştırıp para istemişlerdi vermemiştim tekme falan yemiştim ama birşey yapamamıştım bırakıp gitmişlerdi beni. ama baya içimde kaldı yani. ama en iyisi içe atmak canından olmaktansa[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites.
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Mesaj tarihi:
dyna be ne macera yaşamışsın :) eheh bizim mahallede topluluklar olurdu :) . birimizi döverlerse gidip gurupca bizde onları döverdik :) . Az adam dövmedik valla orta okul dayken :) . Liseye geçince kafamı kaşıyacak vakit bulamadık biririmizden ayrı düştük :) . Şimdide herkes haremlik selamlık oldu :) . Ama eskiden iyi kavga ederdik :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
bıçak la saldıran biri sende zırh olmadıgınıda hesaba kattıgında ilk o vuracagından sen kılıcı cekene kadar alır seni aşa :)

arkadaşlr bu işin şakası olmaz valla önceden delikanlılık taslayıp o an eliniz ayagınızada dolaşabilir
veya cesaret göstereyim diyip bok yolunada gidersiniz aman derim[signature][hline]Grandmaster Hamburger
fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Mesaj tarihi:
kavga etmekten kaçınınız. kaçmak sağlığa yararlıdır. yani dövüşmeyi çok iyi bilseniz de kaçmayı tercih edin. ha sevdiğiniz birileri tehdit altındadır o zaman ayrı...[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Mesaj tarihi:
en iyisi kaçmaktır (tabi tek başınızaysanız)
mesela benim arkadaşlarımın çoğu benim kadar hızlı koşamazlar şimdi diyeceksiniz 2m lik adam nasıl hızlı koşar diye. Vallahi koşuyorum :) neyse yanımda arkadaşlarım varsa kaçmam kaçamam çünkü onları bırakmış olurum. ama teksem beni yakalamaları çok zor olur :)

erkeklik taslamaya hiç gerek yok (yanınızda bir silah yoska tabi)
bazen yanımda susturuculu bir tabanca olsa dediğim çok zaman oluyor...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
böyle şeyler hep ufakken olur zaten denk gelmez ki 18 yaşında 20 yaşında böle bişey kafa göz dalasın :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
said:
Jaan, 18 Eylül 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
koşamazlar şimdi diyeceksiniz 2m lik adam nasıl hızlı koşar diye. Vallahi koşuyorum :)
uzun boylu insanlarin adımları daha geniş olduğu için daha hızlı koşarlar ;)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
koşarken herhangi bir tabelaya çarpmamak lazım tabi :p dükkan reklamları oluyor ya sallanan.
:D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
  • Yeni Oluştur...