Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soyulduk!!!....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zaten dolmuştan indikten sonra gül bahçesine yöneliyorduk orada güvenlik vardı ama oraya yetişemedik önümüzü kestiler[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun üzüldüm. Kötü bi durum.
Benımde bı arkadasın basına gelmıstı hatta kendısıde patiden Lethe'ydi nicki. Kapı gibi adam olmasına karşın evinin önündeki parkda bıçak çekmişlerdi bişey yapamadı tabi haliyle. Yani oluyo boyle olaylar.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
simdi chem ilk lafim sana
olaki senide cevirdiler o elindeki minik cop a sakin guvenme sana direk gaz verir o cikartirsin agzina sokarlar onu aninda.kavga esnasinda normal cop olsa dahi karsindaki insan icin pek bir sey ifade etmez oturakli yerlere sertce vurmuyorsan eger.

bunun haricinde bu gibi durumlarda yapilmasi gereken ilk sey
(etrafta yardim edecek kimsenin olmadigini varsayiyorum)
hizla kacmaktir yok ben kacamam diyorsaniz bulasmayin paranizi vs nizi verin bunlar sakat tipler ceker bicagi sokar aninda hic dusunmez basina gelecekleri.

Bir olayi anlatayim 4 yil once benim benden baya buyuk bir arkadasimi cevirdiler iki kisi arkadas kick-box yapiyordu o aralar tipki cheim elindeki copa guvenecegi gibi o da kendi yumruklarina tekmelerine guvendi ceviren 2 kisiye girdi
soyledigine gore cikan arbadede bir tanesini doverken oteki bicaklamis bobreginden baya bir hastahanede yatti.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
Tharkasın dedigi dogru. Adamlar boyle işere giriştikleri için boş gezmezler yani bıçaa olsun, kelebegi olsun vardır yanlarında bunu unutmayın.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
bende kas falan yok ama üstümde resmen cephane taşırım :) . çevremde ve benim üstümde buluan her nesne benim için silahtır :) . hele bir anahtarım var topuzdan beter :) . onla birine vursam adamın kafayı yarar :) . ( kendisinin bele bağlama maksatlı uzun bir zinciri var ama hiç belime bağlamam . direk kırbaç gibi işe yarıyor :) ) . Ayrıca zayıflığın getirdii esneklik ile her türlü hamledende rahatlıkla kaçarım :) . Yaklaşanı ezerim ona göre :-p . Bu arada sanada geçmiş olsun :([signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bizim başımızada gelmişti 3 4 sene önce ztn ufak oldumu insan böle olaylar gelıyo başına neyse Allah korumuş gene daha kötüsüde olabılırdı
Mesaj tarihi:
öncelikle geçmiş olsun. öyle bi durumda yapılacak en iyi şeyi yapmışsınız. yaşa başa bakmıyo bu işler. ufacık velet gelip dev gibi adamı soyuyo (bıçak vs.ile tabi) daha yeni bi tinerci sat komandosunu öldürmedi mi? allah korumuş yine. şimdi gereken tedbirleri alıp gezersiniz artık. (tedbir= kalabalık yerler şüphelilerden kaçma vs. gibi şeyler. yanında bıçak taşımak gibi değil yani)[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
Eh...
Siz şanslısınız, sizi yanınızda kız arkadaşınız varken boşluğunuza bıçak dayayıp gasp etmemişler.

Edit ;
Gidip polise başvurun, eşgallerini verin, telefonları legal yolla aldıysanız (tezgahtan falan değilse) IMEI numarasını verin (Kutusunda yazar, faturasında yazar) bulunur 1 aya.Benim ki Antep'ten çıktı.
Hattan arama yaptılarsa kolay bulurlar.Beni gasp edenler içerdeler şu anda eheh.
Geçmiş olsun.

[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 18 Eylül 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gecmis olsun

Kafa at onunda burnu kirilir gibi bisi yazmisti biri bi yerde. Eger saka degilse biraz sacma olmus 14 yasindaki biri 18 yasindakine kafa atti diyelim ama diger bi kere bos gelmiyodur ve 14-18 yas arasinda fiziksel olarak da bayagi fark olduguna eminim...
Harbi bi dukkana flm kacabilseymisin bzm halk in linc meraki vardir. adamin suclu oldugunu anladigi an dogduguna pisman eder allah yaratti demez dalar :P
Mesaj tarihi:
Herşeyden önce sakin olacaksınız.Soğuk kanlılığınızı koruyacaksınız.

Kalabalık yerlerden uzaklaşmayacaksınız.

Direkt polisi arayacaksınız.(Çoğu zaman umduğunuzdan çok daha erken geliyorlar.)

Yakınlarda dükkan,mağaza..vs. varsa içeri girip yardım isteyeceksiniz.

Baktınız iş sarpa sarıyor hemen topuk!

Kendinize ciddi ciddi güvenmiyorsanız,hele hele daha önce hiç kavga etmemişseniz kesinlikle kavga etmeye kalkmayın.Onlar sizin cüssenizden korksalar zaten en baştan vazgeçerler.

Ulu orta cüzdanınızdakileri sergilemeyin.Aynı şey cep telefonları için de geçerli.(Bana kalsa 14 yaşındaki birine cep telefonu vermem ama zamane gençliği işte. ;) )

Bunları sadece senin içinde söylemiyorum.Her arkadaşın kulağına küpe olsun bunlar.

Geçmiş olsun.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
yani dikkat edin hiç bıçağı kullanmaz falan demeyin bu sene bir gasp olayında tipin teki tabanca çekmiş adam ile sevgilisine. adamda ne o kuru sıkımı elindeki diye dalga geçmiş sadece ve çocuk adamı vurmuş. Boşverin hayatınızdan olacağınıza içinizde kalsın daha iyi ha ellerinde birşey yoksa ozaman size kalmış tabi dayak yemey ihtimalinide göze alırmısınız almazmısınız..[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
polise verirsem benimde başım bu adamlarla belaya girer çünkü bütün telefon numaralarım babamınki vs telefonda kayıtlı[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.

[Bu mesaj nuki tarafından 18 Eylül 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben 14 yaşındayım ama onlar daha kısa dediğim gibi 1 e 1 bıçaksız karşılaşsak döverim onları[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Mesaj tarihi:
bizi gasp etmeye kalkmışlardı bir kere.

özgürlük parkının oradaydık geldiler işte gençler napıyosunuz bu saatte tehlikelidir misali.

2 kişiydik bi de arkadaşım vardı işte .
o zamanlar paten kayıyodum , ayakkabılarımı giymiştim ama.
patenlerim elimde duruyodu.

2 kişiydi onlarda , birinin cep telefonu çaldı o biraz geri gitti konuşmak için.

o sırada bize yakın olan adam çıkarın paralarınızı cep telefonlarınızı dedi. bende bi dakka dedim sol pateni arkadaşıma verdim. sol elimi sağ cebime götürdüm bu sırada sağ kolumdan güç aldım bütün gücümle pateni tam suratının ortasına vurdum.

koşa koşa kaçtık sonra zaten , adamın yüz haritasını değiştirdim
paten dediğim 5 kiloluk usd arlo'dur ehe[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
ayrıca özgürlük parkı sakat her şekilde.
pazartesi günleri , pazar varya.
elin kürdü ****** doluyor oralara[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic

-no racism me aint a nigger aaa-

[Bu mesaj BonePART tarafından 18 Eylül 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...