betodesign Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Merhaba arkadaşlar, Izmir'de yaşayan arkadaşların çoğunluğunun hangi serverlarda oynamakta oldugunu araştırmaktayız. Bana bu konuyla ilgili geri bildiriminiz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler, Saygılarımla... TR_Cazzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Stormscale - Horde Silvermoon - Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
betodesign Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Merhaba saol öncelikle, peki başka izmirli arkadaşlarında seninle beraber oynuyorlarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bir tane arkadasım vardı uzun zamandır görüşmüyorum o da horde olarak Stormscale de oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 türkmaul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Gevrek çiğdem boyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 abi neden bu kadar önemli senin için : / ? bu arada dunemaul nickim klorak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar