Cacik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bende whitefallda defiant guildi arıyorum varmı türk bi guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Zerg hostile olmasi lazim haci siteside vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 [zerghostile.guildlaunch.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 onlar guardian diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 tamam o zaman salla benim gibi kardeş sende ingiliz guildine marş marş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emrahag Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 TRUEBLOOD isimli 20 kişi lvl 50 toplamda 30 kişilik bir türk guildimiz var , server merge ile sayımız git gide artıyor. İlgilenen arkadaşları bekleriz.. ilgilenenler astralshadow,anjelic isimli arkadaşımıza msg atabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emrahag Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 whitefall defiant tarafında yazmayı unutmuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maradentro Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ben şu an trial accountla oynuyorum oyunu çok beğendim. eski bir wow oyuncusuyum. bu oyuna devam edecem yalnız hem bilgi amaçlı hemde tanışma amaçlı davet gönderirmisiniz? özel mesaj yazamıyorum. pati üyeliğimle oyundaki nickm aynı şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 butun guildler defiant anlamadım gitti ne buluyonuz su defiantlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar