piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Denize girmek yerine dolaşmak, bi yerler görmek istiyoruz arkadaşla. 3 gün civarı bir iznimiz olacak o arada çıkalım bir yerlere gidelim dedik. aklıma ilk nevşehir geldi. kapadokya vs. gidilir görülür diyeceğiniz başka yerler nelerdir? 500 er tl ile gitsek yeter mi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hesap numaranızı söyleyin para göndereyim otelde falan kalırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 eyvallah bize rota lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 suriye sınırına gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 başka başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ermenistan sınırına gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
busetekin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 piyalepiyale said: Denize girmek yerine dolaşmak, bi yerler görmek istiyoruz arkadaşla. 3 gün civarı bir iznimiz olacak o arada çıkalım bir yerlere gidelim dedik. aklıma ilk nevşehir geldi. kapadokya vs. gidilir görülür diyeceğiniz başka yerler nelerdir? 500 er tl ile gitsek yeter mi bir de. Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ben istanbuldayım buse =) sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 eskişehir gidin otelde kalın 2 gece 160 lira filan kalanını da harcayıp bitiremezsiniz zaten isteseniz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 adam gezmek demiş. nevşehir güzeldir kapadokyadan sonra avanosa geçin, orda bi amcanın yanına ilişin, size çamurdan kap kacak yaptırmasını gösterir illa nevşehir diyosanız. ama bana kalırsa antalyaya gidin. termesos falan gidilip görülmesi gereken yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 işte bu tarz öneriler bekliyorum. şurası da güzeldir gibi. buse istanbuldayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 antalyaya gidin, yani eski tarih açısından gezip görebileceğin güzel bi yer. ama mekanlar birbirinden baya kopuk halde. termesos baya şehir merkezine uzak, aspendos var oda ayrı bi yerde alakasız. baya yer var antalyada ama saçma sapan yerlerde yani. para çok gidebilir. yani ben termesosa gittim baya güzeldi. bi arkadaşımda bu turizm ve rehberlik bölümünde zorunlu staj olarak türkiyede ne kadar tarihi yer varsa hepsini gezdiler 1.5 ay süreyle. termesos hakkında yorumu "gezdiğim yerler arasında en iyi yerdi" demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 şırnak, bayburt, hakkari.. özgürlüğün beşiği lan buralar. türk bayrağı ile git yalnıuz. özgürsün sonuçta di mi yani? ülkende bayrağını taşımayacan mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Antalya'da 4 Gün 3 Gece Tam Pansiyon Çadır Konaklama, Rafting, Selge Antik Kenti Gezisi, Trekking, Dalış Aktiviteleri, Ulaşım Dahil 860 TL Yerine 429 TL! alın size macera.. :) http://www.birliktealalim.com/default.aspx?place=34&firsat=2154&ref=gelirOrtaklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 teşekkürler kermit listeme aldım oraları da. tinu senin önerin de harikaymış. sen de saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Athena Tour ile Hafta Sonu Yunanistan'dayız! 4 Yıldızlı, Merkezi ve Lüks Otelde, 1 Gece 2 Gün Konaklamalı Selanik, Kavala, Gümülcine, Dedeağaç ve İskeçe Turu %53 Özel İndirimle 399 TL Yerine Sadece 189 TL! (Yeşil Pasaport Sahipleri İçin Vize Gerekmemektedir!)(24 Haziran - 31 Temmuz Arası Her Cuma Kalkışlıdır.) bi de bunu gordum şimdi... bu tarz kacamaklar için yuzlerce olan fırsat sitelerini kontrol etmeni öneririm mutlaka ucuza bi şey yakalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar