ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 World Builder alacagim...2 tane olabilir....Yanlız sphere degil...RunUO...komutlar forumdaki runuo guide da ki sayfada var[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Sen serverın sürekli açık kalacağı hakkında garanti vermedikçe kim sana world builder olurki...?[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 herkes server acıo herkes builder arıo of..............[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!! ¦ AddToTuİCq¦[/b] ¦ SenTOMail ¦ ¦Sheak Soyrel's¦ ¦ Web Disagner,Sphere,Scripter,World Builder¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 iyi vazgectim...zaten 2 dungeon bitti...sehirler otomatik vendorlu...graveyardlar ve dungeonlar var bitek....[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
Öne çıkan mesajlar