darkageman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Öncelikle Sa arkadaşlar oyuna yeni başladim ve şu an 23 lvlim guardianım oyunda guardian tarafında guildi olan türk arkadaşlar varsa guilde alirlarsa sevinirim character nick:Breath arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 koskoca oyunda bi türk guildi yokmu arkadaşlar yapmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 sagespire da guardian tarafında yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Olsun bizde ingiliz guildi buluruk artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 2 saat fark var sabahin 3unune kadar raid yaparsin artik her gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 AS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 koca sw de bir türk guildi yoqmu be one night stande ne oldu da bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellhundd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Hysteria var benim guild ama şu anda 50 altı almıyor galiba. Yine de Bippoya bi whisp atabilirsin yardımcı olabilirim elimden geldiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ne zaman on oluyor bu arkadaş dün bütün gece pm attim on degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 zaten levelim 37 oldu her türlü alır guilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 oyunda beni bul Bealith bizim guild var Two Shields türk değil ama sanırım oyundaki en kalablık guildlerden dünyanın her yerinden insanlar var muhabbet filanda hoş oluyo 3 türküz biz guildde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellhundd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben kaçtım sagespire dan canıma tak etti 1v10 world pvp ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 darkageman said: one night stande ne oldu da bozuldu ons bozulmaz yav.Sadece biraz fazla bayıyoruz. İstediğimizi aldıktan sonra herhangi bi oyundan bırakıyoruz genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar