Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kasa, power, ekran kartı

Milamber

Öne çıkan mesajlar

1-2 ay önce yeni bir bilgisayar aldım hp. sonra zotac gtx560 veya daha çok gtx570'e niyetlendim ama power 300w power'ı değiştirmem gerekecek bir diğer sorun 570'in sığmayacak olması power'ı değiştireceğime komple kasayı değiştirmeyi düşünüyorum ama mini kasadan büyüğe sistem taşınır mı? zor mudur? bilmiyorum denemedim hiç. anakart uymayabilir. diğer parçalarda sorun olmaz ana kart uysa da D: bir fikirleri almak istedim gidip 200-300 kasa + 800 kartta vermeden önce
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hepsiburada.com/Liste/aerocool-vx-e-pro-limited-edition-730w-5-fanli-super-mid-tower-kasa-ae-vxe-pro-le/ProductDetails.aspx?productId=bd847456&categoryId=1013#Gorseller

şunu alalı bir hafta falan oldu, topic de açmıştım hatta "kasa ve psu" adı altında.baya araştırmıştım, donanımla az çok ilgisi olan herkes iyi not verdi bu ürüne. maşşallah buzdolabı gibi, sesi beklediğimden daha az, oldukça büyük, en yeni ekran kartlarını dahi rahat rahat takarsın. tek sıkıntı psudan çıkan kablolar.modüler mi ne diyorlar hani kullanmadığın kabloları çıkartabiliyorsun ya psu dan.bunda o özellik yok işte. ha bir de ben aldığımda indirimdeydi, 275 gibi bir fiyata almıştım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...