Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Geçen gün yine derste hocalardan biri klasik ders işleme taktiklerini gerçekleştirirken oldu olay. Hoca birine bi soru sordu o ara biz ark ile dinlemioduk dersi. Hoca birden dönüm yanımdaki arka "Söyle bakalım arkadaşın doru mu söyledi yanlış mı?" dedi Şaşırdı birden ne olduunu anlamadı bizimki. Heyecan bastı heralde rezil olcam şimdi die.... Dedi ki : "+1 hocam arkadaşa" :) Arkadan gelen tepki de şöyle oldu: "lol" . evet arkadaki eleman gülmedi. direk lol dedi. Ne diyim bn bunlara artık.... :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 O_o kessinlikle virüs var bu sitede[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Natural Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 :D:D:D güzemiş hoşuma gitti baya hehehe:D[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ben de lol ve wtf diyorum bolbol[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ben seneler önce anneme "anekspor" diyip duruyodum....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 agzımdan kacıyor ara sıra lol[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Chemical, 19 Eylül 2004 23:39 tarihinde demiş ki: ben de lol ve wtf diyorum bolbol e doğal. adın chemical senin :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ben de konuşmadan önce yanıtla diyorum. baya saçma oluyo..[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 - Yeni konu. - Evet işte biliyosunuz osmanla ayşe bık bık bık, mesajımı gönder. - Yanıtla, evet işte bencede hede hödö, mesajımı gönder. - Yanıtla, +1 heuhauha, mesajımı gönder. - Yanıtla, post mu kasıyon arkadaşım, mesajımı gönder.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 muhaha. kesin bir virüs taramasından geçmesi lazım forumun.
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 kafa gitti heralde gece gece anlayamadım alexi'yi :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 :)[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ahahahaha[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ahahuu aynısı banada olmuştu bakkalda hahahah simdi hatırladım bak cok pis kopmuştum bakkal amcada çok kızmıştı ama önünde durup duruken kopan bi çocuk görünce ehehe...[signature][hline]Tüm imzaların hastasıyım...
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ehehe o da güzelmiş. Aman maazallah çift tıklamayın bakkala :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Dynun, 19 Eylül 2004 23:57 tarihinde demiş ki: ehehe o da güzelmiş. Aman maazallah çift tıklamayın bakkala :) ;) lolololol mükemmel[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Dynun, 19 Eylül 2004 23:57 tarihinde demiş ki: ehehe o da güzelmiş. Aman maazallah çift tıklamayın bakkala :) *lol der*[signature][hline]be exceptional!
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 gençlik bozuluyor ya :)[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bi arka şakasına döverim lan seni diceme keserim lan seni demiştim[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bozuldu bile praw:) yazlıkta bi tartışmada ark.a +1 verdim az kaldı +100 geri alıodum başımda dönen kuşlarla birlikte:9[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme)
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Broderin adli arkadas bir gun Uo yu fazla kacirip uyumadan sabah okula gider. Derste yari uykulu halde birseyler yazarken hocaya tahtanin onunden cekilmesi icin "Vendor Move" der.
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: voic3, 19 Eylül 2004 23:52 tarihinde demiş ki: ben uo ya başladıgımda 2 kere bakkalda buy demiştim, bide pet shop'a stable demiştim, lol lafınıda kullanıyorum hatta çok kullanıyorum buy muhabetı süper :D bnm ark.ım bi kere ev zili çalıyodu, annesıne anne gate çalıyor baksana demi$ti eheh.(uodayla bozmu$tu kafayı o aralar) lol u bende dıyorumda etrafımdaki çoğu ki$i böm böm bakıyor,tren hissediyorum kendimi :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Öne çıkan mesajlar