Guru Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Rdoann said: Mighty_THoR said: off guru var biranda soğudum guildden :P hahahhahaha:D guru kadar daş düşsün kafanıza.. aslında bir daha düşününce mayti_tor kadar daş düşsün kurtulma şansınız sıfır olur >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ahah dusmesin aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Guru said: Rdoann said: Mighty_THoR said: off guru var biranda soğudum guildden :P hahahhahaha:D guru kadar daş düşsün kafanıza.. aslında bir daha düşününce mayti_tor kadar daş düşsün kurtulma şansınız sıfır olur >:D< ahaha siz birleşip düşün de kalmayalım toptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 kesin sith mi olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yes, master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 guild iptal olmuş, başka bir guild içinde oynayacaklarmış, kanuni ile iletişime geçin, görülsün diye uplıyorum konu kilitli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar