elaidi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Hattı falan bağladım herşeyi yaptım.. ama yok yani olmuo..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 açılmadan ayarları nasıl yapıcam? ben daha ayarları yapmadım.. yeni tkaktım 5 dakka oldu modemi takalı..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Modemini resetlemeyi dene .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 zoom la gelen 10.0.0.2 ye baglanmio ama ben 192.168.1.10 a baglandim.bide oyle dene istersen bende ayni sorunu yasamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Modem bağlantısını kapatıp dene, olmuyosa bağlıyken kendi ip'ni yaz ona bağlan.. ama her halukarda olması lazım ben hiç problemle karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar