nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Neden izlemeyelim ki? Bir adada kalmış her birinde ayrı karakter bozuklukları olan bir grup insanın iletişimleri harika bir sosyal deney aslında. Hepsinin bir kurgu olduğu görüşünü kabul etmeyince güzel bir sosal deneye dönüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 gülünecekmiydi buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 nilep ok aahha da şu 'x i nasıl izliyörler yeaa' lafıda baydı hani ben evlilik programıda izliyorum arada.gayaet eglenceli.sizde izleyin survivorda televizyonda izlenebilcek şeylerden işte. birşeyi izlemek eşit değildir fanboyu olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 @fede: Yoo ciddiyim abi gerçekten "nası ruh hastaları var ya" diye izliyorum ben bi yarım saat falan, sonra bayıyo odama dönüyorum sdfdsf Ayrıca gerçekten psikoloji öğrencilerine izletip üzerinden discussion flan yapılarak, hatta sonraki bölümde hangi olaya nasıl tepki vereceklerini ruhsal bozukluklarına göre tahmin etmelerini isteyerek falan güzel bir eğitim çalışmasına da dönüşebilir @Red: Ya onlar süper kaliteli yapımlar dışında bir şey izleyemezler, low-life hisederler kendierini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 okan üniversitesi piskoloji bölümü öğrencileri izler anca onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Siz gerçek hayattaki ruh hastalarını da filmlerdeki gibi cool falan mı sanıyorsunuz? Böyle rahatsız tipler işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 nileppezdel said: @Red: Ya onlar süper kaliteli yapımlar dışında bir şey izleyemezler, low-life hisederler kendierini :) gerçekten seçici geçirgen bi zevkim var. çöpün tümünü dışarıda tutabiliyorum. low life olup olmama değil, çöp izlememe bu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Red said: hani ben evlilik programıda izliyorum arada.gayaet eglenceli.sizde izleyin bunlarda komik diye koyduğunuz videolar bile 2dk dan uzun ise bakmıyorum hiç. keza komik falan olmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 açlık kası diye birşey var. yani normalde tanerde o kas zaten vardı muhtemelen, kilo verdikçe iyice ortaya çıktı. cogunun güçsüz oldugu gözüküyor yarışmalarda zaten. ama taçmine arada yemek verdıklerını dusunuyorum, o kız ölür yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar