hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 damla + pire tasması zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 damla yaptıktan sonra tasmaya gerek yok bence. 2 kedim var, tasma kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sokağa çıkıyorlar mı hiç bahçeye ve başka sokak kedileriyle etkileşimleri var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yimik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 dışarı çıkma imkanı olmayacak ( apartmandayız ). yalnız arada bi ben dışarı götürebilirim hayvanı ( bunalmasın hayvan ). dışarı çıkarttığım zaman direk kaçabilir mi acaba ? yani yanımdan uzaklaşır mı ki ? bi köpek sadakati beklemiyorum ama pır pır edip de uçmasın o.o pire tasmasını da yımık'a herhangi bir zararı yoksa alayım . edit: ilk cümlede 2 tane hayvan geçince cümlenin akışını barzolamış gibi hissettim. öğzür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 dışarıyı bi kere öğrenmiş hayvan dışarı çıkmazsa deliriyo söyliim. hele bi de kızgınlık zamanlarında tam sapıtıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 eet kısırlaştırmanız iyi olabilir eğer dışarı çıkamayacaksa hatta çıkacaksada iyi çünkü ev kedisini sokakta döverler çok rahat. birde direk kaçmaz mesela ben yürüyüşe çıktığımda kedim peşimden yürüyor köpek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 felis catus olabilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yimik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 felis catus asdfpğk 2 erkek alır harem kurarım. önemli olan yımık'ın mutlu olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 şunlar çok iyi ya http://www.youtube.com/watch?v=0Sh4tu5Xfhw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bunlar gerizekalıya benziyor daha çok ya, mongol gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 napacaksın türünü para etmeyen dandik bir cins işte, bas bas bagırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yimik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 http://forum.paticik.com/list.php?27 çok yanlış gelmişsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 vaay sinsi ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 tatlıymış lan =) benim kedi en mükemmeli ama kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ağzına vurmalık kıvama geldi mi senin kedi. geldiyse gelip vurayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 daha ufak lan hemde gelmedi 1 2 haftaya gelecek. vurdurtmam hafize gibi değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 öyle bi vururum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 döverimki seni ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 kılına zarar gelsin yakarım buraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 senin hafizeye yaptığının yarısını yapsam ölür o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 hafize aptaldı olm kendisi istiyodu sert seviyodu o orospu kılıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 şikayet ettim. benim sevgili kedime küfredemezsin sen. ruhunda vardı ama dedirtmem lan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 olm kedin orospu olmasa çiftleşme döneminde bütün mahalleye vermezdi üstüne bide evi terketti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 özgür yetiştirdim ben kedimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 motor olmuş diyolar özgürmüş baya bende duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar