Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Malatyaspor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Way, 18 Eylül 2004 18:36 tarihinde demiş ki:
tahmin etmek le istemek arasinda cok fark var ;)

fb'nin puan kaybetmesini her zaman isterim,ama ben orda gerçeği söyledim yani objektif olarak,bu arada 0-1 malatya önde gol osterc.[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Mesaj tarihi:
malatya 5 atar en az[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
malatyaspor biraz daha organize gelse 3'ü rahat bulur fb'nin savunma felaket her atakta gol pozisyonu doğuyor..[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Mesaj tarihi:
fener bastırdımı korkusuz , riskli oynadımı nası futbol oynanırmış onu gösterdi izliyenlere..
bu tempoda giderse maç fener kazanır bi 3-1 filan
golleride bi tuncay bi hooijdonk atıcak aha buraya yazıyorum[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

Mesaj tarihi:
daha çok böyle tempolu oynayan bir takıma karşı top tutmak top saklamak tempoyu düşürmek yerine her gelen topa dan dun vurursan bu duruma düşersini gösterdi bize :)

fener iyi oynadı hakem de baya bi katletti feneri[signature][hline]I, Raid3r
msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
Yuh bu nasıl mac boyle. Bu sezonun en tempolu ve en bol pozısyonlu macı. Ilk yarı 5-4, 4-5 bıtebılırdı. Alex nasıl top kesıyor oyle adama hayran kaldım.
Bu arada hakem sacmaladı.Kesın penaltıyı vermedı.

[Bu mesaj Patik tarafından 18 Eylül 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kac zamandir izledigim en zevkli mac fb cok guzel oynuyo kanimca malatyada ondan asagi kalir deil iki tarafda goller kaciriyo enfes bi amc bence fener bu tempoyu sursururse 3-1 fln biter bu mac ama sol kanada bi adam lzm deniz dokuluyo gercekten fabiano iyi olur[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
hakem görmedi ki penaltıyı versin..

o karambolde görmesini de beklemiyorum :)

devre arasında sol kanada bir destek olmazsa malatya için pek iyi olmayacak

çok ortada bir maç ve berabere bitmesi en kuvvetli olasılık[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
ikinci yarı gol bekliyoruz malatyadan!!!

ooops pardon ben fenerliymişim yaw...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
fenerin bu tempo devam etmesi mümkün değil ilk yarıyı gol atamaadan kapasalardı pek iyi olmazdı ama şimdi rahat alırlar bu gazla gibi geliyor.

malatya ise başlarda çok iyiydi hatta 2,3-0 öne geçebilirdi ama sonra fener manyak abstırınca napacaklarını şaşırdılar ve çok saçmaladılar.[signature][hline]I, Raid3r
msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
fevzi süper oynuyor şu dakikaya kadar,nazar değmesin :D[signature][hline]sert kal,taviz verme!

[Bu mesaj uncla tarafından 18 Eylül 2004 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...