uncla Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Tahminleriniz nedir ? ben fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini tahmin ediyorum..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 tahmin etmek le istemek arasinda cok fark var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Way, 18 Eylül 2004 18:36 tarihinde demiş ki: tahmin etmek le istemek arasinda cok fark var ;) fb'nin puan kaybetmesini her zaman isterim,ama ben orda gerçeği söyledim yani objektif olarak,bu arada 0-1 malatya önde gol osterc.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 malatya 5 atar en az[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 malatyaspor biraz daha organize gelse 3'ü rahat bulur fb'nin savunma felaket her atakta gol pozisyonu doğuyor..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 berabere.[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 1-1[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 nobre 1-1[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 fener bastırdımı korkusuz , riskli oynadımı nası futbol oynanırmış onu gösterdi izliyenlere.. bu tempoda giderse maç fener kazanır bi 3-1 filan golleride bi tuncay bi hooijdonk atıcak aha buraya yazıyorum[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 allahtan devre oldu yoksa fener gotururdu.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 daha çok böyle tempolu oynayan bir takıma karşı top tutmak top saklamak tempoyu düşürmek yerine her gelen topa dan dun vurursan bu duruma düşersini gösterdi bize :) fener iyi oynadı hakem de baya bi katletti feneri[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Yuh bu nasıl mac boyle. Bu sezonun en tempolu ve en bol pozısyonlu macı. Ilk yarı 5-4, 4-5 bıtebılırdı. Alex nasıl top kesıyor oyle adama hayran kaldım. Bu arada hakem sacmaladı.Kesın penaltıyı vermedı. [Bu mesaj Patik tarafından 18 Eylül 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 kac zamandir izledigim en zevkli mac fb cok guzel oynuyo kanimca malatyada ondan asagi kalir deil iki tarafda goller kaciriyo enfes bi amc bence fener bu tempoyu sursururse 3-1 fln biter bu mac ama sol kanada bi adam lzm deniz dokuluyo gercekten fabiano iyi olur[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hakem görmedi ki penaltıyı versin.. o karambolde görmesini de beklemiyorum :) devre arasında sol kanada bir destek olmazsa malatya için pek iyi olmayacak çok ortada bir maç ve berabere bitmesi en kuvvetli olasılık[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Denız kotu gercektende. Umıt ve Aurello super.Fabiano gırer.Serkanda cok top kaybettı ama cok kosuyor top kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ikinci yarı gol bekliyoruz malatyadan!!! ooops pardon ben fenerliymişim yaw...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 fenerin bu tempo devam etmesi mümkün değil ilk yarıyı gol atamaadan kapasalardı pek iyi olmazdı ama şimdi rahat alırlar bu gazla gibi geliyor. malatya ise başlarda çok iyiydi hatta 2,3-0 öne geçebilirdi ama sonra fener manyak abstırınca napacaklarını şaşırdılar ve çok saçmaladılar.[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 fevzi süper oynuyor şu dakikaya kadar,nazar değmesin :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! [Bu mesaj uncla tarafından 18 Eylül 2004 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ne cenabet adamım ya mauhauehea :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 luciano'nun adama girişine bakın,verilen karta bakın...[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Tuvalete gittim geldim 2 gol ne zaman oldu abi noluyoruz..[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 2. yarı hakem eşitledi katliamı ehuhe ama fener o gazla zaten götürdü(gerçi malatyanın pozisyon ilk yarıdaki hoydonkun formas çekimi kadar bariz değildi)[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 iyiydi fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 fair play+luciano= 0[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 maçın tekrarı nerde ve saat kaçta bi bilgi verir misiniz[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar