Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Malatyaspor

uncla

Öne çıkan mesajlar

said:
Way, 18 Eylül 2004 18:36 tarihinde demiş ki:
tahmin etmek le istemek arasinda cok fark var ;)

fb'nin puan kaybetmesini her zaman isterim,ama ben orda gerçeği söyledim yani objektif olarak,bu arada 0-1 malatya önde gol osterc.[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Sosyal ağlarda paylaş

fener bastırdımı korkusuz , riskli oynadımı nası futbol oynanırmış onu gösterdi izliyenlere..
bu tempoda giderse maç fener kazanır bi 3-1 filan
golleride bi tuncay bi hooijdonk atıcak aha buraya yazıyorum[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

Sosyal ağlarda paylaş

Yuh bu nasıl mac boyle. Bu sezonun en tempolu ve en bol pozısyonlu macı. Ilk yarı 5-4, 4-5 bıtebılırdı. Alex nasıl top kesıyor oyle adama hayran kaldım.
Bu arada hakem sacmaladı.Kesın penaltıyı vermedı.

[Bu mesaj Patik tarafından 18 Eylül 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kac zamandir izledigim en zevkli mac fb cok guzel oynuyo kanimca malatyada ondan asagi kalir deil iki tarafda goller kaciriyo enfes bi amc bence fener bu tempoyu sursururse 3-1 fln biter bu mac ama sol kanada bi adam lzm deniz dokuluyo gercekten fabiano iyi olur[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

hakem görmedi ki penaltıyı versin..

o karambolde görmesini de beklemiyorum :)

devre arasında sol kanada bir destek olmazsa malatya için pek iyi olmayacak

çok ortada bir maç ve berabere bitmesi en kuvvetli olasılık[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin bu tempo devam etmesi mümkün değil ilk yarıyı gol atamaadan kapasalardı pek iyi olmazdı ama şimdi rahat alırlar bu gazla gibi geliyor.

malatya ise başlarda çok iyiydi hatta 2,3-0 öne geçebilirdi ama sonra fener manyak abstırınca napacaklarını şaşırdılar ve çok saçmaladılar.[signature][hline]I, Raid3r
msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...