kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 dur fatih bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kermit doru diyosun da alıp tek başıma içmem ben. hayır o kadar da forever alone luk bi durumum yok. yok yani hayır :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 git kız arkadaşına sofra kurdur abi o zmana onudaı ben söyliyim rakı dedeiğiniz şey çok lüks bişi değil + bokunu çıkarmadıktan sonra abatrılcak bişideğil. 2 duble iç sohbetini yapo yat zıbar anasını satayım millet tutturmuş rakı rakı rakı diye sanki 1 duble içince ı7632865 tane bira içiyosun anasını sataıym içtiğiniz vodkadan farkı yokda siz moda giriyosunuz mal gibi bende malım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ayurıca rakını yanında en güzel meze pudingtir arkadaşım sonrada pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 lan o ne öyle rakının yanında pizza düşüncesi bile mide bulandırıyor :S ayrıca gurbetteyim öyle sevgili kız arkadaş ı bırak arkadaş yok lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 gurbet neresi ona göre şarkı kolayım bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 denizli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 küfür edicem sana özelden bşi sn yurtdışı sandım anasını satayım adama düzgün davarnıyorum ya lan git tekel bul bi tane bu satte açık koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 senin gibi boş beleş adam mı sanıyosn herkesi olm ! yarın 7 de iş var, uyuyacam sahada tepeme 15 ton blok düşecek ! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 tabi ben baba parası yiyorum doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ya harbiden herif sopalık heee :))) gurbet,murbet demiş, okuyan da Vietnam'Da falan sanır. Olm git bul bir yer, al kara kapak efe'yi, iki bardağa koy, sonra al bir bardağı öbür bardakla tokuştur, çek gitsin. hele bir de kavun varsa...Amannnnnn yaaaa, ulan bu kadar bira içmeseydim şimdi şu rakıyı ben götürürdüm heee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 daha alışamadım bu nalet şehire, harbi çok dandik bi yer burası, denizlili varsa patide kusura bakmasın valla ama hakkaten kötü ! haftaya fln pederi yollayım kuracam soframı size de foto yollarım madem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bizenelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 harbi sananelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 olm babana kursana sofrayıu, adamın da belki canı çekmiştir?nerelisin sen, babayla içilmiyor mu sizin oralarda? hayır ben hala babamın yanında sigara içmem ama rakının dibine vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 çerkeslerde pek iyi samimi bi baba-oğul diyalogu yoktur ne yazık ki, hep resmiyet söz konusu, onunlayken yeşilaycıyım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 baba ben aslında çerkez değilim trakyalıyım diyip bi masa kur babanın hoşuna gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 harika fıkır ha bu, hemen deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: çerkeslerde pek iyi samimi bi baba-oğul diyalogu yoktur ne yazık ki, hep resmiyet söz konusu, onunlayken yeşilaycıyım ;) ya bilirim kardeşim, bilirim. en iyi arkadaşım, kardeşimin en iyi arkadaşı, babamın en iyi arkadaşı, annemin en iyi arkadaşı hep çerkezdir. Çünkü aynı ailenin bireyleri tek tek bizim ailenin en iyi arkadaşları :) kardeşim siz ne kadar kasıyorsunuz kendinizi yaaa, çerkezler olarak biz böyleyiz, çerkezler olarak biz de şöyle olur. ya hangi devri yaşıyoruz abicim, hepimiz insanız neticede. al babanı karşına, babacım sana saygım ve sevgim sonsuz ama bu da rakı be baba, bunun çerkezi,lazı,kürtü olmaz. içmek lazım,gel içek de.yumulun sofraya,için gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar