Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rakı , Kavun , Beyaz peynir ve ...

tinu

Öne çıkan mesajlar

git kız arkadaşına sofra kurdur abi o zmana
onudaı ben söyliyim
rakı dedeiğiniz şey çok lüks bişi değil + bokunu çıkarmadıktan sonra abatrılcak bişideğil. 2 duble iç sohbetini yapo yat zıbar anasını satayım
millet tutturmuş rakı rakı rakı diye sanki 1 duble içince ı7632865 tane bira içiyosun anasını sataıym
içtiğiniz vodkadan farkı yokda siz moda giriyosunuz mal gibi
bende malım evet
Sosyal ağlarda paylaş

ya harbiden herif sopalık heee :))) gurbet,murbet demiş, okuyan da Vietnam'Da falan sanır. Olm git bul bir yer, al kara kapak efe'yi, iki bardağa koy, sonra al bir bardağı öbür bardakla tokuştur, çek gitsin. hele bir de kavun varsa...Amannnnnn yaaaa, ulan bu kadar bira içmeseydim şimdi şu rakıyı ben götürürdüm heee..
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

çerkeslerde pek iyi samimi bi baba-oğul diyalogu yoktur ne yazık ki, hep resmiyet söz konusu, onunlayken yeşilaycıyım ;)

ya bilirim kardeşim, bilirim. en iyi arkadaşım, kardeşimin en iyi arkadaşı, babamın en iyi arkadaşı, annemin en iyi arkadaşı hep çerkezdir. Çünkü aynı ailenin bireyleri tek tek bizim ailenin en iyi arkadaşları :)
kardeşim siz ne kadar kasıyorsunuz kendinizi yaaa, çerkezler olarak biz böyleyiz, çerkezler olarak biz de şöyle olur. ya hangi devri yaşıyoruz abicim, hepimiz insanız neticede. al babanı karşına, babacım sana saygım ve sevgim sonsuz ama bu da rakı be baba, bunun çerkezi,lazı,kürtü olmaz. içmek lazım,gel içek de.yumulun sofraya,için gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...