Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 http://www.trendyol.com/SEAT-Burcu-Esmersoy-C3630.aspx Kampanya var abi hani hepsi sepette diyo ama forumun seat sevdiğini bildiğim için belki alma düşüncesi olan vardır kafasında diye koyayım dedim. Bu arada 1 tanesi benim sepetimde duruyo isteyen olur diye koydum kendim için değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abi haftalardır ibiza ibiza diye sayıklıyorum resmen ama param yetmiyo. 3k indirim supermis ya. bu konuyu pedere danısmam lazım simdi. cupra'ymıs sadece ya pfff. 49k-2.8k=46.2k yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Millet alıyo mu sadece sepete mi ekliyo bilmiyorum ama sürekli sepette diyip duruyo işte. Aaa cupra demeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Magazaya gitsem bu indirimi yapmayacaklar mı şmdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 napican ibizayi zaten mini yok mu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Spiegel said: napican ibizayi zaten mini yok mu =) Yok alacagımdan demedim zaten. Merak ettim. Milleti böyle keriz yerine koyunca almasamda sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Selam, Bence sıkı pazarlık sonrası bu luponu ortaya çıkartacaksın :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Burcu'nun mavi elbiseli, bagaja poşetleri koyarken ki resmi çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar