di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Selamlar, Elimde 2 adet 2 kisilik davetiye bulunmakta fakat oyle gorunuyorki is guc yuzunden ne ben ne de cevremdekiler gidemiyor. Satayim desem satilmaz zira isteyen herkes bir sekilde gidiyor sanirim lakin haricen bilet bulmak mumkun degil gordugum kadariyla. Buna gore; * Sizi festivale goturecek eksisozluk yazari birini bulamadiysaniz ( her yazar yaninda 1 kisiyi goturebiliyor ), * Bileti alinca gideceginiz 100% garanti ise, * Bileti festivale gitmek haricinde baska bir amacla kullanmayacaginiza soz veriyorsaniz, buyrun talip olun, vereyim biletleri. Adam kayirma hakkimi sakli tutuyorum zira is-guc yuzunden hayattan kopmus oldugumdan yakin cevreme adam akilli soramadim. Onlardan biri isterse bu konuda, buyur al diyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bende de var 1+1 ama devredebiliyo muyuz bu sekilde emin degilim. Oyle ise sayet veririm ben de. İstanbul dısında oldugum icin gidemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Yazarlar devredemiyor ama bendekiler direkt davetiye. Isim falan yok ustunde. Adamlarin ISP'si bizim sirket oldugu icin bolca birakmislar bizim buraya, bolusuverdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 polis basicakmis bunu, gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yazarlar nie devredemiyo nasi kontrol edecekleri girerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bilmiyorum orasini da verdim ben biletleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar