Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıraktım..

Spartan

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, daoc accountumu az önce kapadım. Sebebi ise soğudum oyundan..Gerek birçok insanın bırakması, gerek bu buffbot olayları (ikinci accounta para ayırmak istemedim).. Bir de mystic sacmalamaya basladı. Oyun o kadar detaylı oldu ki, level50 olup adam gibi rvr yapmak için o level50 olana kadar harcadıgın süre kadar zaman ayırıp ml raid lere, artifact olaylarina girmek gerekiyor..

Neyse buraya beraber güzel vakit geçirdiğimiz, yardımlaştığımız arkadaşların isimlerini yazmak ve teşekkür etmek istiyorum.

Melek ("abi gel hemen cleric lazim" tamam tamam kızma öğrendim artık müsait misin demeyi:P )

Theturk (sdfsdf :p )

Cenghiz ( cenghiz:"abi gel gloth a egg of youth yapcaz" ben:"yok abi hayatta olmaz.5 saat duvar kiramam ben" cenghiz:"10 tane ram var bu sefer" ben:"hmm önceden düşünseydik keşke bunu.."

Glothiet ( online olduğumda en kısa sürede selam verme rekorunu kıran, son 2-3 haftamda tanıdığım glothcuk:) )

Arkhull ( abi bir shroudes isles expansion alamadin..adam barrows'da level50 oldu .tebrik edilesi ..okuyorsan özelden msg at kanka)

Novgorod ( abi çok çirkinsin sen hep shade formda dolaş:) son zamanlarda biraz aramız soğudu gibi, seni tanımak zaman istiyor..

ve diğer arkadaşlar,
Astinus, Gladric, Bukalemun, Sungur, mahlejas ve daha adını hatırlayamadıklarım..
WoW da görüşmek üzere :)

Spartas[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Glothiet, kendin için doğru kararı vermişsindir herhalde ben bırakmanı istemezdim şahsen, olsun bırakınca ölünmüyo ya forumlarda görüşürüz :)

Sosyallikte iyi eğlenceler diyelim o halde :)

ps: gene en hızlı cevap yazma rekoru bende sanırım :)

[Bu mesaj purlin tarafından 14 Eylül 2004 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sdfsdf, ne birakmasi lo gecen gun soylediginde ciddimiydin? bak simdi uzdun bizi :(
ya hani Njara kasacaktik :(
neyse gidenle gidilmioki (peh o laf olenle olunmuodu olcakti sanirim)
kendine iyi bak dostum...WoW atlarsak orda bulusuruz...COK COK optum...Bu arada bu sdfsdf ne olii :D

[Bu mesaj theturk tarafından 15 Eylül 2004 13:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theturk, 15 Eylül 2004 13:37 tarihinde demiş ki:
sdfsdf, ne birakmasi lo gecen gun soylediginde ciddimiydin? bak simdi uzdun bizi :(
ya hani Njara kasacaktik :(
neyse gidenle gidilmioki (peh o laf olenle olunmuodu olcakti sanirim)
kendine iyi bak dostum...WoW atlarsak orda bulusuruz...COK COK optum...Bu arada bu sdfsdf ne olii :D

[Bu mesaj theturk tarafından 15 Eylül 2004 13:44 tarihinde değiştirilmiştir]

aa snn de uo oynamadin mi abi sen?
sdfsdf=sıdıf sıdıf diye okunur. örnek kullanim:"sdfdsf *kal was flam* sdfsdf"

görüşürüz wow da:)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...