Xayder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 evet arkadaşlar kararısz kaldım iyi bir 17" 1 milyar altı lcd monitör mü yoksa 19" philips 1009p40 mı hangisini almalıyım lcd almam daha uygun olursa hangi marka hangi model önerirsiniz? bu arada yer problemim yok önem verdiğim şeyler netlik berraklık renk kalitesi canlılığı ve yüksek çözünürlük desteklemesi titreşimsiz. şimdiden sağolun.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bu arada ekran kartımda DVI çıkışıda var lcd için.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yukardada bahsettigim gibi sony hs 73 serisi cok guzel $ik ve daha buyuk gosteriyo prawler ve alexi iki saat yok bu 19 diye delirttiler beni[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Eğer Counter oyuncusuyum diyorsan (hızlı görüntü değişimi yaşanan) kesinlikle 19'P40 ı tercih edeceksin... hem 19 inç hem de bir oyuncunun bulabileceği en iyi monitorlerden biri ( Sony G420 yi tek geçerim o ayrı )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ahh ahh sony trinitronlar 21" altı üretimi kaldırdılar ama ne yazıkki 2.5-3 yıl önce :( birde tft lcd ile lcd arasında fark nedir hangisi iyi? mesela sony nin 2 güzel modelini beğendim lcd olarak SONY HX73S 17.1" TFT LCD MONİTÖR ve SONY HS73B 17" LCD MONİTÖR , birinde tft demesi diğerinde dememesi kafamı karıştırdı biraz. 19" büyük olurmuş gibi geliyor gerçi ama AG tüp kullanıyor buna değeceğine inanıyorum.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Sony G420 ararsan bulabilirsin ... chip'teki telefonlarını kullan.Eskiden yoktu sony g400 için numara ama artık var .. demekki hala şansın olabilir. Valla bende 19'Hx93 var ve gayet memnunum tft,lcd ekranımdan .. harcamaya kıyabileceksen 1.4 milyara seni bekliyor bu monitor ;)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 üretilmeyen bir monitörün ömrü ne olur yani bende sony hmd-a200 17" trinitron monitör vardı 2000de almıştım geçen yıl sonu bozuldu parçasını ara ara bulamadım türkiyede yurt dışından getirtmek gerekiyormuş ve 150 milyon istediler parçaya. onu alsam garantisi bittiğinde gene aynı sorunla karşılaşıcağımı bildiğimden pek sıcak bakmıyorum o olaya. bu arada 1.4m çok para be :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 lcd kral[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 lo abi ben sana diyim bi carmack da var bi bende var ben oyun oynuyom 24" widescreen ama fena degil cok pahali bi ben aldim ama kalite yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 LCD'ler okuma gozlugu gibi... Eger okumayacaksan kaldir at kenara LCD'yi, baska hic bi is yapamazsin. Ama CRT'de cok okumaya kalkarsan gozlerini daha da bozarsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 pc başında 7-8 saat geçiriyorum her gün forum dışında pek birşey okumuyorum forumlarıda max toplam 40dk okuyorumdur günde.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Samsung 957MB aldım.. 19" Flat monitör, Magic Bright özellikleri falan var.. Son derece memnunum.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 tavsiyen için sağol sharky ancak crt olarak bir tek philips 109p40 düşünüyorum çünkü trinitron a en yakın teknolojiyi AG tüpünü kullanıyor.ama merak ediyorum acaba yüksek çözünürlüklerde ekran blurlaşıyor mu yani masa üstündeki simgelerin yazıları fln? çünkü ben bir çok samsungda bu sorun ile karşılaştım onun dışında gerçekten güzel monitör.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sony HX73B var bende ve ustune tanimam, 19" olani haric elbette. Fiyati da 1 milyarin cok az ustunde. Kaliteden sasmamak lazim. LCD monitor alip D-SUB baglamak yapilacak en sacma is olur o yuzden DVI girisli bir monitor farz. Hazir ekran kartin da DVI cikisli.[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 offfff bak şimdi iyice kararsız kaldım en iyisi eski monitörümü gösterim ona benzer birşeyler önerin.SONY Trinitron 17" Flatscreen Monitor HMD-A200 1,280 x 1,024 maximum resolution 120 Hz maximum refresh rate 0.24 to 0.25-millimeter variable dot pitch 1280x1024de 60hz idi benim tek isteğim bu monitör gibi canlı renkler göstermesi ve çözünürlüğünün 1600x1280lerde fln 75hz olması 17" yada 19" olabilir ve tabiiki tam flat olmalı bunun gibi.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 UP[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bence 19" bi hyundai imagequest q995 al.paşa paşa kullan. hem bu monitörün yer sorunu da yok kasası ufak[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 dediğim gibi yer sorunum yok büyük olsun ama kaliteli olsun ekran başında 10-12 saat dursam bile gözlerim ağrımasın ve bir önceki postta belirttiğim monitörden biraz gelişmiş olması yeterli.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 philips 109p40'in özelliklerine netten baktım, aşmış. tipi da harika, ki anladığım kadarıyla tipe önem veriyorsun benim gibi. ben de senelerce 17" trinitron sony kullandım şimdi 17" hyundai imagequest v780 kullanıyorum ve sinirlerimi bozuyor açıkcası sony'den sonra. ama bu 109p40 da dehşet pahalı ya.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 şu an hyundai imagequest q770 kullanıyorum ama bunu sony hmd-a 200 monitörüm bozulduktan sonra sıkışık olduğum bir dönemde mecburen aldım sony hmd-a200 den sonra gerçekten sönük kalıyorki hmd-a200 ün yazdığım gibi hz i çözünürlüğü düşük bir trinitrona göre ancak aşırı gerçekçi kaliteliydi grafiği kendimi içindeymiş gibi hissediyordum onun için bu sefer kafama taktım kesin o gerçekçiliği kaliteyi beni içine alan monitörü alacağım diye o sebepten ötürü burada 17" lcd monitörlerle philips 19" 109p40 ı karşılaştırtıyorum...[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 oyun oynuyorsan uzak dur bence lcd'den. büro vs için süper de.. ayrıca 19" monitörlerin görülebilir alanı 18". 17" lcd alırsan daha küçük bir ekrana sahip olcaksın. bence hiç düşünme crt al. lcd daha belli bir süre oyunculara hitap etmez bence.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 burada sony g420 ler var. epey de pahalı monitörlerdi. ama kesinlikle söyleyebilirim ki philips 109p4 ün yanına bile yaklaşamaz. ayrıca g420 ler küçük gösteriyor. görüntülenebilir alanı daha düşük. 2 sini yanyana koyarsan demek istediğimi anlıyacaksın. LCD alıcaksan ve oyun da oynuyorsan tarama hızı yüksek olanlara bakıcaksın. aklında öncelikle bu olsun.[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Herkese önerileri ve verdikleri bilgiler için teşekkür ediyorum, monitör ü cumartesi günü aldım (Philips 19" 109P40). 19" in ve 1280x960 çözünürlükte 100hz in keyfini çıkarıyorum parası olan herkesede tavsiye ederim.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar