BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Arkadaslar kafam takıldı dota ne mapmi :???[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 forumlarda gördün di mi ben bi haftadır çözemedim onu euheuaeh bi de VW vardı ulan bu ne diyodum oyunda valkswagen mi var :D sora örendim voidwalker mış uehauehaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 defence of the ancıents ezık corrıdors a on takan bı map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bende hic sevmiorum bence cok sıkıcı ve igrenc bi ma eskiden corridor oynardım ondanda baydım artık ama yinede dday i fln tercih ederim dota ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yaa cok acıklayıcısınız :D analdım bir tur map de acılmıyo acamadım[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 dota d-daye gore karakterlerin daha az "astigi" d-day benzeri map iste. Bende oynuyorum netten guzel hos harita iste oynadikca ogrenirsin. item combine hos.[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 dota wow dan sonra warcraftın en keyifli we en güzel şeyi Revan is OWNING!! DUBLE KILL TRIPLE KILL!!!! haaa gidip oynıycam şimdi hadi byz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 umesh biz senle The Hammer of Tempus oynamıştık galiba? xarephonic..[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 tempus u bende oynamıstım dota kopyasıydı :) ama classlar fln hostu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 tamam sagolunda nasıl accam acılmıyo taklıyo hep yoksa sırf netten mi oynanıyo???[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 heroların çok dengesiz olduğu çok aptal bi oyun bence[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 tamam sagolunda nasıl accam acılmıyo taklıyo hep yoksa sırf netten mi oynanıyo???[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 eee sırf netten oynasan warcrafttan bayıp silmene gerek kalmaz hrl :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
himmelberget Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 cok kraldir DOTA tavsiye ederim. her gun en az bir kere oynarim. v5.62 ile yeni herolarda eklendi. Oblivion oldukca ezen bi hero ama favorim troll warlord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: BullDoG, 15 Eylül 2004 17:36 tarihinde demiş ki: tamam sagolunda nasıl accam acılmıyo taklıyo hep yoksa sırf netten mi oynanıyo??? acılmıyo nası lacccam takılıyo hep[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
himmelberget Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 netten oynaman cok daha mantikli www.rtsgames.com/dota adresinden oyunun son versiyonunu indirmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar