Sensible Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Türküz kardeşim biz :) Varmı öyle bizim kampımızdaki moblara dalmak? Söyledim anlamadı azönceki armut. Bende taktım adama kafayı adam nereye giderse peşinden gittim onun moblarına saldırdım yarım saat boyunca bırakmadım adamı pes etti çıktı DF'den sonunda :) Bundan sonra böyle,ne uyuz insanlar var ya[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 nası yani?!? Neye göre suspended oluyoruz? Adam şikayet etse kanıtsız falan direk suspended olurmuyum? [signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 19 Eylül 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Adam sen onun moblarına dalarken sikayet ederse bal gibide olursun anlatamazsın derdini[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 abi ne alaka yaf? adam onun mob una dalıo diye petition atınca jail falan yokmu? heuuhe saçma biraz istediğine saldırabilirsin seviye ile alakalı bişey[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 birinin pull ettiğine dalarsanız ve şiyaket edilirseniz csr sizle konuşur bu olayı bilmediğinizi anlarsa uyarmakla yetinir, yani aslında bu büyük bir suçtur birinin pull ettiğine dalmak yani, ha ama onun camp ettiği yerde duran mobları siz pull ederseniz sorun olmaz.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. [Bu mesaj XaYd3r tarafından 19 Eylül 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bende war moda girip cıktım (durup dururken oyle ).. Hani diyorum her yaptıınız şey icin ayrı ayrı topic açmasak da Konu Dışı na dönmese[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Bir mob moba ilk dalanindir kurallara gore, siz 231 saat campladiktan sonra adamin biri gelir de oradan cekmeye baslarsa suc olmaz mesela, sizin cektiginiz bir moba gelir de vurur ederse suc olur ancak. Sizin spottan ilk o adam ceker de siz 'burasi bizim' deyip adamin mobuyla ugrasirsaniz suclu durumuna siz dusersiniz teknik olarak. Dikkat yani.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar