muhasebeci Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 2 TEMMUZDA SINAVIM VAR. VE BURSADAN İSTANBULA GELİCEM. VAPURLA YENİKAPIYA GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. YENİ KAPIDAN KAMPÜS NE KADAR SÜRER? YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ? TEŞEKKÜRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 avcılarda mı bu kampüs beyazıtta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 sirkeci'ye otobüsle, sirkeci'den tramvayla beyazıtta inebilirsin. ya da aksaray'a gidip ordan tramvay. ya da taksime ordan beyazıt otobüsüne. iktisat fakültesi beyazıtta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 beyazıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhasebeci Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 beyazıt ta kampüs. Bana yeni kapıdan taksiye atla 5 dk dediler ama ben emin olamadım. Şimdi hepten kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bagirarak bi yere varamazsin dostum, once bi sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhasebeci Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sınavım 14:00 te Krokiye baktım biraz gezilecek yerler var bu yüzden odayla değil güzelyalıdan feribotla gelmeyi düşünüyorum. Ama risk almak istemiyorum. İstanbul çok karışık galiba. Daha önce geldim ama tek başıma gelmemiştim. Beyazıttaki kampüs ile topkapı sarayı yakın değil mi? Çok mu soru sordum? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhasebeci Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aquila said: bagirarak bi yere varamazsin dostum, once bi sakin ol. Bu sakat lafı kime? Bana mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aqu sana diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ağır konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abvvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 olay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 kavga var koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sessiz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bu laftan sonra artik oraya ulasamiycaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yenikapıdan aksaray metroya yürü 15dk falan sürer istersen taksi tut. metrodan sultanahmet durağında in 2-3dk yürüceksin ordan hatta kroki olarak da gösterim http://www.istanbul.edu.tr/iktisat/iktisat_iltisim.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 VUR LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar